Altugba Yaptıran anneler tecrübelerini paylaşabilirlermi ? Yarın 9 ay aşımız var ve kimden duysam çok ateş yaptığı söyleniyor:/ önceki aşılarda çok şükür hiç çok ateşi olmadi ama yarın olursa diye tedirginim biraz
Damladerin Altugba her çocuk bir değilki biz 2 yasını geçtik hiçbirinde ateş olmadı olsada çok yüksek olan bi ateşi yok diye hatırlıyorum aşının sanırım olursa da ilaç vermenize gerek yok belki yine de calpol ver derler bi doktor vermeyin doğal bir süreç demişti diye hatırlıyorum
Nur8190 Dokuz aylık kızamık aşısı bizde aşı yapmadı ama her çocuk farklıdır kimisi aşıları ateşle atlatır kimi ateşsiz inşallah sıkıntısız atlatırsınız
021714 Altugba canım aşıyı yaptırmadan yarım saat önce carpol ağrı kesjci içir insaalh ateşi çıkmaz rahatsizlanmaz ben öyle yapıyorum hiç bişey olmuyo
Rumeysa_miran gamzemustafa aynen. Bizede istemişti ama yaptıramam dedim yarın aşıya da gitmek istemiyorum ya
Rumeysa_miran gamzemustafa bende öyle biliyorum hemşire verme sakın dddi hiçbir aşısında da ateş olmadı niye gereksiz yere veriyim ki
021714 gamzemustafa ya ben de oyle biliyorum ama doktorumuz syledi doktorun önerisiyle söylüyorum bende