Nurcaan Canlar demint bir video gordum cocuga 6 aylik kinasi yakiyorlardi. Onun anlami nedir bilen varmi.
xfundaaa Nurcaan Bebeğin, bir kız çocuğu olarak toplumdaki varoluşunu müjdelemek, onu nazardan ve kötülüklerden korumak gibi niyetlere ulaşmak için yapılır :)
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Nurcaan Yeni yeni üretilen saçma sapan daha ne yapsam bebeğe diye uydurulan gereksiz bir şey.
Gdogru Nurcaan paramız bize fazla geliyor, nereye savursak da kimlere gösteriş yapsak diye düşünmüşler bunu bulmuşlar 😂😂
Mnli AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 6 ay kınası çok eski bir gelenek biz Romanya göçmeniyiz anneme bile yakılmış kazdağlarında yörük müzesine gittim geçen yıl orada da 6 ay kınası hakkında bilgiler vardı osmanlı zamanından. Benim kızım yok orası ayrı ama uydurulmuş bir şey değil bilginiz olsun 😊
Nurcaan AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ya zaten neler cikmadiki eskiden oyle seyler yoktu bi kirk ucurtma olurdu biterdi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Nurcaan 40 uçurma da bir Şamanizm adetidir hurafeden ibaret ama bilmeyen çok kişi var ben onubile yapmadım gereksiz. 😝
Annekeki Yanlissam duzeltin Bursa’da yapiliyo sanirim. İnstagramda bir kadin vardi bebegine bir kina yapmisti gormeniz lazim🤦🏻♀️Kendi de kina kizi gibi hazirlanmisti gorunce sok olmustum ozel mekan, organizasyon vs.
Mommy_ Nurcaan Arnavut adeti o ama ne amaçla yapılıyor bilmiyorum. Gerçi Arnavut olmayıp hevesten yapan da var da ne bileyim 🤷♀️ Sünnet düğünüyle 6 ay kınası yarışır 😂
Pamuk_seker Nurcaan manasiz birşey yani yapılmasa daha mantıklı 😆😁kına için yapacağım masrafı doğum gününde yaparım daha iyi