Gizemabc Hunilianne Kraftin murphy model apark besigini kullaniyoruz. Sallama aparati da var. Memnunuz
Ahsenay Gizemabc Hattrick Baby Hb-028 Sepet Beşik Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı bundan almıştım doğduğundan beri kullanıyorum ara katı cibinligi müzikli donencesi alt açması var yatak dahil olarak almıştım çok uyguna memnunum
ZyNpYigit Hunilianne kraft west kullniyoruz gayet memnunuz sallanma aparati var 2 kat oluo zten blli sreden sonra alta aliosun oynma parki olrk kullnilio
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hunilianne babycasper çok güzel cibinlikli sallanma ayakları var iki kademeli iç hacmi kocaman digerlerine gore fiyat olarakd a uygun ozellikleri de ayni bizimki ondan mesela
Esiladuru Hunilianne bende kizimda park besik kullaniyorum 18 aylik suan baska besikte yatmiyor tirmaniyor dusecek korkusuyla anca park yatakta uyutuyorum
hulyaakin Hunilianne babyplus aldim bende ogluma bugun geldi hatta renkli oldugu icin deminden beri icinde oyalaniyo hem fiyati da uygun :)
BerraLinamm Hunilianne kraft calipso elite kullaniyoruz cok memnunuz uykulari da duzene girdi kizimin
Deletedmom30 Hunilianne Kraft calipso kullanıyoruz annemlerde sallanma özelliği var. İç hacim olarak gayet geniş uzun vadeli kullanılır 😊
Pinkbery Hunilianne Kraft oyun parkı 504 modeli. Onun kadar geniş pek görmedim 😁 Benetton renk kullanıyorum . Cok memnunum
Adlk Hunilianne park yataklar evet kullanışlı bir yerden bir yere giderken götürmesi pratik ama sallanma açısından çok sıkıntı bebeğin kilosu arttıkça sallanmıyor mekanizmaları gıcır gıcır ötüyor çok sinir bozucu
Adlk Hunilianne birde plastik ayak sallama aparatlarının geçirtme yerleri salıyor çıkıp duruyor bebeği sallarken