Deletedmom814 Musab34 Bosver canım kimse mukemmel degil yanlis anlamış olabilirsin kafan dolu olabilir . Hatanı kabul etmene rağmen üzerine geliyorlarsa hala onlardadir sorun sende değil.
Deletedmom265 Damladogann aynen öyle yukarıda biri daha yazmış 61 gün tutman lazım nerede okuyorlar bunları anlamadım ya
Damladogann Zhnce araştırdım tabiki bugüne kadar hiç oruçlarını aksatmadim merak etmeyin bu konuda sizden daha bilgiliyim 👍🏻
Damladogann Musab34 bayıldığım da oruç bozmasına gerek yok ki zaten öyle bı durumda orucu bozulmus olur . Bayılan adam nasıl oruç tutacak . Arkadaştan olarak nedurumda bilemem ama gerçekten çok ciddi bı durum varsa bozulmasinda sakınca yoktur
Musab34 Damladogann bayginlik hali derken zaten tamemen bayildiginda oruc kendi bozuluyir yani bayginlik hali cok kotu oldugunda bozabilir. Ama tansiyonu dusmus diye orucu bozamaz. Hamile olsa bozabilir. Ama normal de bozamaz.
Damladogann Musab34 tansiyonu düşmüş yerinde duramiyor bayıldı bayılacak çok kötü vaziyette gene de bozamazmi yani bu nasıl bı mantık? 🥴 Tamam siz öyle bı duruma gelirseniz bozmazsiniz ben bozarım ki bozdum da teşekkür ederim iyi akşamlar 😊
MarlaSinger Musab34 hadiste mazeretsiz diyor zaten. Kadın gözlerim bulanıklaştı tansiyonum düştü yazmış hala bunu mazeret olarak görmeyen var. Siz boşuna konuşuyorsunuz anlamazlar