Hilalamine nisan yağmuru sonrası çıkan gökkuşağı aslında yeni bi hayat yeni bi dünya tertemiz bi ülke bizi bekliyor doğa bize haber verdi sanki umut oldu sizce ? 🦋🌈🥰🥰😊
Janss Hilalamine Küçükken gökkuşağı görünce deli gibi koşar altından geçmeye çalışırdık mahalle arkadaşlarınla birlikte… 🌈
Deletedmom409 Hilalamine ne güzel bi yazı yazmışsınız hayali bile harika en yakın zamanda feraha kavuşma dileğiyle inşallah 🤲❤ Manzara harikaa👍
Yamur Hilalamine inşallah bu kötü günler geçer . Çok güzel bir manzara olmuş biran görünce içim açıldı , huzur doldu🌸
Domino Deletedmom283 aaa kusura bakmayın rahatsız ediyorum da burada biri yardım yapacaktı engelledi beni diyordu herhalde sizdiniz? Umarım sorun çözülmüştür?
Deletedmom283 Domino Evet sorun çözüldü:) kart numaramı istemesiyle kötü sonuçlanmıştı ne yazık ki, hanımefendi de biraz çarpıtıcı bir post açmıştı, kaldırıldı 🌿
Hilalamine Deletedmom409 inşAllah canım bir an önce sağ Salim inşAllah Kavuşuruz güzel günlere.. evimin manzarası huzur buluyorum 🥰
Domino Hilalamine Evet bende çocukken koşar yakalamaya çalışırdım yaşamayan yoktur bence çok güzelll 😍
Hilalamine Deletedmom409 belli mi olur insan kuş misali 🕊belki bi gün yolunuz düşer 😌 içeriz birlikte 🌸
Deletedmom409 Hilalamine Ah ne kadar güzel olur ne kadar içten bir insansiniz teşekkür ederim ❤ Karadeniz mi orasi