OzEnAr kızlar güvenlikten aradılar da pttden birşey bırakmışlar maskeler mi geliyor pttden anlamadım baya da oldu aslında ilk açıklandığı zaman başvurmuştum maske mi ki acaba bu gelen
Cananberat OzEnAr OzEnAr maskedir bende ilk ptt den verilcek dendiginde başvuru yapmıştım gecen hafta geldi
OzEnAr myloves23 ama muhtaç olmama yazıyor reddedildi benim başvurum öyle yazıyor sorgulamada inşallah ihtiyacı olan alır
Ayseynep OzEnAr yani eğer istersen ihtiyaç sahiplerine belli bir miktar yaramaz ayında dağıtablirsin erzak alarak felan da vardır illaki çevrende çalılmayan
Hsynn_annesi OzEnAr daha önce burdan bir arkadaş paylaşmıştı. Korona yardım diye başvurmuştur. acaba reddedildi diye onun cvbi olabilirmi? Basvurduysaniz. Para yardımına basvurduysaniz belkidr odur gelen.
OzEnAr Oglumteksebebim hmm maskeler artık eczanelerden alınıyor nasıl geliyor bize kod da geldi maske almak için eczaneden hem eczaneden alıp hemde geldiyse iyimiş :))
Janss OzEnAr Maskedir, bize de bu hafta içi verildi. Para olsa mutlaka kişinin kendinden imza alınır.
OzEnAr Ayseynep canım 1000 tl olduğunu sanmıyorum maskeyse de artık hem eczaneden alıcaz kodumuz var hemde pttden geldiyse iyi oldu maske lazın oluyor
Janss OzEnAr Şeffaf paketteydi ama, güvenlik maske geldi de diyebilirdi. Merak içeren şeyler hiç bana göre değil, çatlarım 😅