Pelin87 Ftsm vinalac da işe yarıyor, o hem hamilelik hem de lohusa dönemi için, doktorumun tavsiyesiyle içmiştim ama vinalac multivitamin
Kersar Evet eczanelerde var. Çok faydasını gören olmuş bir sürü sayfada yorum gördüm ben de aldım ama pek bir faydasını görmedim ben
Ftsm Kersar biz de eczaneye sipariş verdirdik yatın alacağız inşallah etki eder 🤲 siz peki sonrasında arttimi Rabbim bolca versin hepimizin sütünü inşallah 🤲 mamaya mecbur kalmak istemiyorum çok üzülüyorum mama vereceğimi düşününce 😔
Ftsm Semra12 yaa pekii nasıl çok fark etti mii ssizde artış oldu muu kalitesini arttırdığını nereden anladiniz pekii bilgilendirir misiniz benide 🤲
Semra12 Ftsm sütüm arttı ama öyle tabi deli divane değil bi yerde okumuştum kilo alışına etkisini benim ilk ay 600 gr alan bebeğim başladıktan sonra ikinci ayda 2 katından fazla almıştı.
Ftsm Nurbeyaz biz de eczaneye verdik yarın sabah alacağız insallah, inşallah denildiği gibi ise yarar 😔🤲
Ftsm 1annee56 çoğu yerde süt arttırıyor diye okudum ama belki kullanan vardir da yorum yaoar diye bir umut bekliyorum 🤲
BabyLinda Ftsm bu vitamini kullanmadım fakat süt arttırmak için naçizane tavsiyem su için. bol bol su başka bişeye gerek kalmaz inşallah
Ftsm BabyLinda çok çok içiyorum hemde ama öyle yetmiyor gibi hele akşamları göğsüm yumuşacık oluyor 😔
Semra12 Ftsm bir de çok enerji veriyor inanılmaz zinde oluyorsun. Ben artık yatınca uyuyamıyorum kalkıp iş yapıyordum bi süre sonra gece az kullanmaya başladım
Ayazbilge Ftsm akşam normal arkadaşım doktorum öyle demişti bana akşama kadar sürekli meme de olunca yok gibi olur ama meraklanma emzir demişti. Bi de ben incir havuç kürü yaptım mamayı bıraktım.
Pelin87 Blackeagle süt çoğaltmak içinse evet ona da faydası var ama ben sütümü arttırmak için maden suyu, kuru kayısı, dere otu, tahin helvası tüketiyorum bunlar bende çok süt yapıyor, bir de ne zaman nane limon kaynatıp içsem sütüm çok artıyor
Ftsm Elvn94 bugün denemeye başlayacağım inşallah bizde de etki eder, bende internette araştırdım yarayan da olmuş yaramayan da bakalım 😐🤲
20152020 Ftsm çok fark etmedi süt konusunda. Ama kilo aldırdı bana. Doğum yaptıktan sonra 63 kg ile eve gelmiştim. Solgar kullanınca 69 kilo oldum. Çok iştah açıyor. Bıraktım o yüzden. Şimdi 65 kg oldum tekrar. En güzeli bol su içmek ve protein ağırlıklı beslenmek
Ftsm 20152020 benim bebeğim durmayan bir bebek inanin bazen yemek yemeyi bile unutuyorum 😐 sütüm olsun da herşeye razıyım aslında 😭 suyumu hiç yanımdan ayırmiyorum ama işte yetmiyor gibi geliyor 😔