Yigitoglum_2 Içeriği temiz değil diyorlar kullanıyordum ama bıraktım kızlar siz ne düşünüyorsunuz kullanmalı miyim
Teachermom Yigitoglum_2 Bence kullanmayin paraben var Wellcare kullaniyorum icerigi temiz ve zeytinyagi var.Ucretsiz verilenlerde aycicek yagi var.
DogaLina Yigitoglum_2 parabenddn dolayı kullanmıyorum. Bi bac kullanıyodum 5 aydır şimdi ocean a geçtim.
Zeyzey2616 Teachermom banada sağlık ocagı monovit verdi aynen ayçiçek yağı var içinde. Bide gaz olayını bu damlalarsa yapabiliyormus. Hangisini öneririsniz
Nefise87 DogaLina neden değiştirdiniz acaba? Biz de bi bac kullanıyoruz da merak ettim memnun kalmadınız mı
Yigitoglum_2 Kucukkalbim doktorunuz mu onerdi ? B3n aradimndoktoru marka soyl3medi herha gi jiseykullanabilirsin dedi
Fatmanur68 Yigitoglum_2 kızım 16 aylık oglum 1 aylık ikisinede ocean marka alıyorum saglik ocagının verdigini hic kullanmadım
Fatmanur68 Yigitoglum_2 ben bu markanın iyi oldugunu araştırdım buldum doktoruma sordum oda kullanabilirsin dedi yani doktorumun onayıyla kullanıyorum memnunm