Masal20 Bu aşıyı çocuk doktorları yapıyormuş sanırım ellerinde bulunuyor mu bu aşı biz mi alıyoruz acaba? bu sıkıntılı dönemde hastaneye gitmek hiç istemiyorum ama gitmek zorundayız sanırım
DogaLina Masal20 eczaneden sende alabiliyosun doktordada olabiliyo. Ben muayenehaneye gidiyorum doktorumun kendisinde var. Direk gidio yaptırıyorum.
Melegimmm9 Masal20 biz devlet aşılarınıda özelde yaptırıyoruz özel aşılarıda hep bulunuyor orada özel aşılar için ödemeyi hastanede yapıyoruz eczaneye gitmedik hiç aşı için 😊
Esmeler2 Aşıyı eczaneden aldım evde kendim yaptım, bu süreçte kızımı bi yere götürmek istemedim. Zaten rota aşısı ağızdan damla şeklinde veriliyor
Prensannesi0112 Bende eczaneden alıp evde kendim verdim. Şırınga şeklinde kolay verilen bi aşı zaten. Sadece çocuğunuzun tok olmamasına dikkat edin kusmasın🥰
Oyku1801 Masal20 ben sabah gittim sağlık ocağından yazdırdım eczaneden aldım öğleden sonrada bebeğimle gidicem yapıcak hemşire
Canada10 Masal20 tamamını veriyorsun canım o jel gibi bişy zaten yavaş yavaş sal ağzına ki çıkarmasın. Ben de sağlık ocağında yaptırmıştım ilk dozu ama 15 gün sonda 2. Dozu olması gerek ebemizde takip ettiğim iyi doktorlarda evde verilmesini uygun görmüyor maalesef 🤷🏼♀️Ani Alerjik bir belirti durumunda müdahale edilebilmesi için sanırım bende sağlık ocağına gidicem yaptırmaya
Esmeler2 Masal20 doktor yapabilirsin dedi. Zaten aldığında ucu kalem gibi bi şırınga çıkıyor içinden. Bebeğim açken oturur poziyonda azar azar ağzına verdim yavaş yavaş içti. Tadı da güzel sanırım baya beğendi😃
Prensannesi0112 Masal20 hazır şekilde canım zaten şırınganın içine çekmişler sıvıyı küçük bişey hepsini veriyosun
Masal20 Canada10 o zaman sağlık ocağına giderim hastaneden daha korunaklı bebek girmeden dezenfekte ediyorlar odayı falan sağlık ocağımız küçük bizim steril etmek daha kolay oluyor bilgi için çok teşekkür ederim ☺️
[silindi] Anne sütü ile besliyorsanız mutlaka bir saat önce ve sonrasında vermeyi unutmayın, zira anne sütünde ki değerler aşının etkisini öldürüyor, aynısı mama için de geçerli gerçi…
Birminnosannesi [silindi] Bundan kimse bahsetmedi bize. Ne doktorunuz ne de sağlık ocağındaki hemşire ve ben emzirdim. İlkinde de ikincisinde de 😕
Deletedmom268 Masal20 bizim dr umuz önerdi saglık ocagı hemşiremiz ben yaparım demıstı 1 dozu saglık ocagında yapıldı 2 dozu evde kendim verdım. İlaçı eczaneden aldık kendimiz