6714431 Günaydın 53 günlük bebegim var Hâlâ çok terliyorum lohusaligimda bitti ama hala çok terliyorum.surekli atlet değiştiriyorum değiştirmeden sırtın buz gibi oluyor ve istiyorum benim gibi olan varmı acaba
Talhaz 6714431 benim 65 gün sürdü yoğun bi şekilde geceleri uykusuzluktan değiştiremeyip üşüttüğüm de oldu maalesef siz dikkat edin . şuan üç ay oldu ve hala ara ara çok terliyorum 😣
DefneMH 3 ay oldu doğum yapalı geçmiyor çok bunaldım bu durumdan bende..buz gibi terleyip sonra üşümek yelek giyip yanmak sonra tekrar üşümek çok kötü bu bitsin artık😫
Emeliss 6714431 benim 4 aya kadar falan sürdü tatlım sonra azaldı geçti normal yani geçecek merak etme 😊
snyck 6714431 1 sene oldu terleme azaldi ama hala var gece bi anda titreme ile uyanıyorum kendimi yorganin altina zor atıyorum normalde ev sicak bisey örtmüyorum ama hala niye oluyo anlamis degilim 40 icindeykende 2 kez banyoda üsumekten titremekten bayilacak hale gelmistim
Merkurkedisii 6714431 canım benm 6 ay sürdü daha yeni yeni atlattım diyebilirim 6 ay terledim ve de kaç kere hasta oldum terden.
Bkt_1019 6714431 7 buçuk ay oldu hala gece terliyorum sırılsıklam uyanıyorum. Önceden hiç terlediğimi bilmem
Kumrum34 Rahmetli ananem gibi bütün gün üzerimde banyo havluları sırtımda önümde kızım 3 gün sonra beş aylık olucak gitmediğim dr kalmadı kaç defa hasta oldum saçım dan sular akar gibi uyanıyorım eşim her gece havlu değiştiriyor hasta olmayım diye 😩
Kumrum34 Kızlar çözüm bulan varsa nolur benide etiketlesin sular içinde uyanıyorux bu zamanda hasta olurum diyede korkuyorum
6714431 Kumrum34 valla ben hasta oldum ishal kusma karin ağrısı 3 gun gecmedi doktorada gidemedim ambulans geldi eve
Niloya13 6714431 ahhh ne çektim terlemeden hemde 5 ay. Geceleri atlet değiştirmekten gına gelmişti ensem saç diplerim hiç heçmeyecek sandım sonra birden bire geçti. 🤷🏻♀️