Gkhnn71 Annesinin_Bali bitmeye yakin yavaslama var o zaman 15 dk geriye alip devam edin 45dk yapın çok etkili cokta sikilastim ben bide korse tayt aldim onunla yaptim süper etki
Gkhnn71 Annesinin_Bali 3 ayda verdim cnm ama bu süreçte ekmek tatli hiç yemedim akşam 7den sonra çay ve su haricî bisey yemedim bide türk kahvesi ictim sekersiz sütsüz
Minikmucizem7 Hercai88 walk walk walk hahaa😅 bir ara resmen ezberlemiştim kadının söylediklerini🤪 şaka bir yana tabiki kız fayasını görmem mi tabiki gördüm güzelce zayıflama yolundaydım ki 2. Bebeğime hamileyim sporda Karatay diyetine yarıda kaldı
Hercai88 Minikmucizem7 2. Bebek mii maşallah darısı bana 😍 bende çok istiyorum eşimi ikna edemiyorum ahaha 😂
MTZ-61 aselafra soolantra ama lütfen doktora danışmadan kullanmayın. sizin ne kadar ileri seviyede olduğunu bilmiyorum. benimki ilerlememişti kalıcı durmuyordu yüzümde kızarıklık, bazılarınınki yüzünde kırmızılık duruyo cilt rengi oymuş gibi.
babymilax babyandmomy ben zamanında yararını gördüm ama çok hareketli olduğum bir dönemdi günde 20 bin adım atıyodum bol bol yürürdüm ek olarak. Umarım faydasını görürsünüz 🙏🏻
Annesinin_Bali Gkhnn71 ozel degilse kactan kaca dustun canim birde lesliyi gunde 1 defa mi yaptin?ek bi spor egzersiz yuruyus vs yaptinmi
Gkhnn71 Annesinin_Bali tabiki soylerim cnm ben 90 kiloydum 20 kilo verdim şuan 70 kiloyum 10 kilo daha vermek istiyorum devam ediyorum baslayali 10 gun oldu daha tartılmadım tartılınca yazarim. 1 ay kadar biraz ara vermistim yordu beni 20 kilo birden vermek☺☺birde leslie yi hergün hic ara vermeden 45 dk yaptım yaninda extra bişey yapmadim o zaten bayagi bir yoruyor yetiyor valla😊😊
Asliiiiii Kayraaaa 1 saat 15 dk olan 5 miles olan sanırım değil mi? Bi gaza gelip başlayabilsem keşke. 5 kilom var fazladan 🤦🏻♀️