06-ikra-06 Arzuorhan bizde hiçbir sıkıntı yapmadı eve gelir gelmez bir çay kaşığı calpol verdim. Bebekten bebeğe değişir o bence bizim hiçbir aşımızda ateş vs olmadı
Esenn13 Arzuorhan Aşıların yan etkileri bebekten bebeğe değişiyor diye biliyorum. Benim oğlum da hiç bişey olmadı önceki aşılarında. Bizim de 16 gün sonra 6. Ay aşısı
Omerasaf38 Arzuorhan bizimkinde oldu canım ateş de oldu huzursuzdu da uyumadı da 3 gün zor geçirdik diğer asılarımda hiçbirsey olmamıştı ama
Arzuorhan 06-ikra-06 bizim 4 ayda yapılan aşı çok huzursuzluk ateş yapmıştı o yüzden korkuyorum yine öyle olacak diye ☹️
06-ikra-06 Arzuorhan inşallah olmaz bir sıkıntısı. Ben aşıya gitmeden bir hafta önce stresine giriyordum 😂
Esenn13 Arzuorhan Bende çok korkmuştum olur diye ateşten korkarım çünkü. İnşallah hiç bişey olmadan huzurlu geçirir bebeğiniz 🤲🏻
Arzuorhan Esenn13 çok teşekkür ederim insallah 🙏🏻 Bende korkuyorum ateşten bir de dişimiz çıktı zaten çok huzursuzuz kaç gündür
Arzuorhan Omerasaf38 atesten korkuyorum oğlum çok huzursuz olmustu sabaha kadar başında beklemiştim bende 4 ay aşısında ☹️
Htc-Said Bizde geçen hafta olduk çok şükür bişey olmadı daha önceki aşılarımızda da olmamıştı. Ebemiz calpol hemen vermeyin olmayabilir boşu boşuna ilaç vermeye gerek yok demişti
Omer_Asaf81 Arzuorhan bizde sali olucaz 6.ay asimizi su surecte bende tedirginim insallah ates yapmaz rahat bir sekilde atlatiriz.
chmy Arzuorhan 4. Ay aşısı bizimde çok zor geçmişti .ama çok şükür bunda hiç birşey olmadı inŞAllah senin bebeğinde rahat atlatır :)
Arzuorhan chmy insallahhh canım :) o zaman korktuğum için şimdide çok tedirginim günleri sayiyorum resmen 😊