Esra___ Ayazz444 bize probiyotik olarak vermişti dr gazı olursa da faydası olur dedi ama bebeğim her gece ağlama krizine giriyor kasıyor kendini gazdan mı yapıyor bilmiyorum biogaia da veriyoruz ama.. başka bi arkadaşım bebeğinde çok memnun kalmıştı inş size de faydası olur
hicrancavdar Ayazz444 bebekten bebeğe değişir ama o bana faydası olmaz sana olur bizimkine olmadı mesela
Zehrns [bilinmeyen] 1 kere veriliyor ama günün hangi zamanı oluyo acaba etkisini arttırmak için şu saatlerde verin dedi mi doktorunuz? Ben de yeni başladım kızıma
Ayazz444 Yusufunannesi benim oğlan ishal ve günde 2 kere yapıyo her hangi bi zararı olurmu bu damlanın
Lokum03 Yusufunannesi buzsolabinda mi sakliyorsunuz?? Soguk olur dkye veremedim bügun. Biz de dun aldık
Yusufunannesi Ayazz444 günde 2 kez yapıyorsa ishal olamaz. Benim oğlum 4 kez yapıyor ortalama. İshal olduğunu nerden biliyorsunuz, çocuğunuz kaç aylık ?
Fulyag Ayazz444 benim bebeğimin de kakada problemi yoktu ama gaz rahatsız edebiliyordu bizde gaza da faydası oldu
Ayazz444 [bilinmeyen] ama çok ıkınıyo kendini sıkıyo kıpkırmızı oluyo ayaklarını karnına doğru kaldırıp indiriyo😔
Yusufunannesi Lokum03 açıldıktan sonra oda sıcaklığında, akşam 10 gibi veriyoruz, sadece emmek için uyanıyor, gazı yine oluyor ama kendi çıkarıyor