Zeyyy balyanakannesi yok ya bu kizin derin uykusu falan yok gece hapşırık gelince oda değiştirip geliyorum 😄
Zeyyy Ebelfezalininannesi Allah Allah oda ilginç ee o zaman duymasında problem yok başka hastaneye görürdünüz mü
qulistann Zeyyy benmde kizim 4,5 aylik ayni sizin gibi uyurken esime sakn yatakta dönme ses cikmasn diyorum surekli bana kulagina pamuk tika diyorlar aldiris etmiyorum kndi uykusu boyle 😊
Zeyyy Ebelfezalininannesi bildiğim kadarıyla uyuması gerekiyo test yapılırken biz özel hastanede yatırmıştık uyumasi şart demişlerdi
Masalim Zeyyy canım bende nınnı acıyorum daha sonra uyusada nınnı acık kalıyo ses olsada nınnıye odaklandıgı ıcın uzun uyuyo
Zeyyy Masalim gündüz de sıkıntı yok çünkü meme dışında bi yerde uyumuyo meme ağzının kenarında olcak sigara tiryakisi gibi😂 nasıl biraktiracagim bilmiyorum bunu 😐 ses sıkıntısı gece oluyi
tuzvelimon Zeyyy 2+25 günlük ayak bileğimin çıt sesine uyanıyor 🤦🏻♀️ Adım atmıyorum ayaklarımı sürüyerek çıkıyorum odadan. Zaten terlik giymek imkansız 😅