Zeyyy Kızlar bebislerinizin uykusu nasıl? Kizim 5 buçuk aylık ve minnacık sese uyaniyo gece yatarken yatak giciriyo bizim kız gözleri açıyo😄 gündüz zaten az uyur ondanda dışardan ilan sesi geliyo uyaniyo odanın kapısı kapanıyo uyaniyo 😄 babasıyla gece yattıgimiz yönde kalıyoruz dönerken ses oluyo uyaniyo 😄 aslında çok sınır edici bi durum benim bebişin uykusu niye bu kadar hafif ki doğduğunda çok da sessiz yerde değildi acaba nasıl düzelir bu durum o uyurken hiç bi şey yapamıyorum hoş uyanıkken dr yapamiyorum😄
Thesra Zeyyy Bizimde öyle çok tetik bir uykusu var kuş uykusu diyoruz😂 babasıda öyle gerçi sanırım genetiğe çekmiş
Bet Zeyyy Allah kolaylık versin cok geçtik o yollardan:) biz 4-5 ay civarında Bluetooth hoparlörde çalan ninni eşliğinde uyutmaya başladık. Bu şekilde biraz daha duyarsızlaştı sanki dış seslere karşı. belki isinize yarar sizin de böyle bir yöntem
Buse Zeyyy benim kızımda 5 buçuk aylık uyurken bakmaya gittiğimde terliklerimi odanın dışında çıkarıyorum korku böyle bir şey sanırım 😂😂😂
MTkutay Buse ahahahhahaha benim bi tane çorabım var tabanı kaydirmazli bilirsiniz onunla parkeye basınca ses çıkıyor. Oğlumun uyuyup uyumadığını kontrol ederken çorapları çıkarıyorum ayağımdan 😂😂
Zeyyy Funda86 bende biraz daha büyünce odayı ayırırım diyorum evde oda da yok gerçi 😄 bakalım böyle çok zor oluyo yatağa yatarken uyaniyo hanımkiz😄
deletedmom4842 Zeyyy Biz eşimle oğlan yatınca fısır fısır konuşuyoruz maalesef nerden alıştı bende anlamadım seste yatardı aslında ama bu aralar parkeye basınca bazen ses çıkar ona bile kalkıyor
Sarisin Zeyyy ayy benim oğlum da öyle maalesef. Doğduğundan beri özellikle sesli ortamda uyuttum ama yok yani yanından geçsem yelime uyanıyo o derece 😂
balyanakannesi Zeyyy benim kız da öyle kuş uykulu resmen uykusu hafif ama sizinki baya hafifmis derin uykuya geçince Allahtan gicirtita falan utanmıyor😂😂😂
Zeyyy balyanakannesi yok ya bu kizin derin uykusu falan yok gece hapşırık gelince oda değiştirip geliyorum 😄
Ebelfezalininannesi Al bendende okadar benim oglum 5 aydır işitme testinden gecemiyo ama cıt dedimi hemen gözler açılıyo kafamda deli sorular🤪🤪🤪
Zeyyy Ebelfezalininannesi Allah Allah oda ilginç ee o zaman duymasında problem yok başka hastaneye görürdünüz mü