Zamanlagelen huysuz degiller lutfen bence super algiya sahip surekli etrafinda olup biteni merak eden onlar uyursa ya biz onlardan habersiz biseyler yaparsak olur mu 😊 gormeleri lazim ne oluyor ne bitiyor insanlar ne yapiyir. Artik ben boyle demeye başladım valla caresiz kalinca insan kulp takmıyorum dalga geciyorum kendimle. Bi kac zamandir ıyiyiz bakalim ama oda 2. Uykuya geçirebilirsem iste cogunlukla geciyor bi sıkıntısı yoksa o zaman rahatlıyorum azcik derin uyuyunca 2 saat filan uyanmıyor böyle boyle yedik 6 ayi bakalim ben yenidogankende gormedim oglumun koydugum yerde uyudugunu bi disari cikinca doktor kontrollerinde uyuyordu 1 saat filan o kadar. Onun disinda omzumda saatlercs kipirdamadan kucagimda uyuttugumu bilirim annem bana derdi alistirma bak alismadi iste simdi kipir kipir durmasin kucakta uyusada yine kucağımda uyusun dana diye gozune baktigim zamanlar oldu 😊 sevin cok sevin o zaman geciyor hersey
@Yakamoz ben hep diyorum koca koca insanlar ne hatalar yapiyoruz neler yasiyoruz yasatiyoruz birbirimizi esimizle mesela en yakin kardesimizle ne oluyor atiyor muyuz birbirimizi birakiyor muyuz hayir iste bebeklerimiz zatej bilincsiz yapiyor bizr ihtiyacı oldugu icin yapıyor. En masumumuz aramizda onlar uyumasınlar (ama aglamasinda :)) uzmesinler bizi