Annesirintugceuzun 5253 Ben emin değilim canım. 3. Ayda spiral taktırmaya gitmiştim ve muayene de olmuştum. O bölgeyle ilgili aşırı hassaslaştığım için hiç bakmamıştım. Muayene de hiçbir sorun görünmedi. 👌
Duru_m 5253 doktorum zorunda kalmadıkça kesi atmıyor en korktuğum buydu çok şükür ebemin olması belki avantajdı kesisiz olmasında
Eymen-ege 5253 benim dıştaki dikisim 20 gune kadar düşmüştü ama iç dikislerimin eridiginden tam emin degilim cunku fazla dikisim vardı bebegim 1 aylikken kontrole gittim batmam cok diye hala duruyodu ic dikis 51 gunluk bebegim suan belkide erimiştir kontrole de gidemedim
Momymom Benim 45 günde tamamen iç dış iyileşti, ikisinde iyileşirken irinli sivilce oldu o şekilde attı dikişleri, herkesin böyle midir bilemem çok geçmiş olsun
Peri_ss Momymom bisey sorucam benimde oyle nohuttan kucuk bi sivilce gibi bisey çıkmış enfeksiyinmu bu ben korkuyorum tekrar dikis olucak diye aciyomuydu peki
Momymom Merve-miray yok hayır sıkmadım hatta dikişler tutmadı sandım çok korktum sonra baktım sivilceden 2 gün sonra dikişler komple kapanmış, herhalde son mikrobunu o şekilde attı dedim😅
TubaEfe Peri_ss aynı şey bende de oldu yeni oldu hatta ve acımaya başladı bende korkuyorum neden oldu acaba 😞
Momymom Peri_ss evet acıyodu Bende onu görünce 45 dakika kadar ağladım 😂😂 sonra çok sık iç çamaşırı ve ped değiştirdim 3 gün su sürmedim 3 gümde iyileşti şükür