Rabiaaa22 Deletedmom413 amin inşallah canısı.🌸zor bir sürec.gün sayıyorm kavusmak ıcn.ıns en kısa zamanda tehlikeleri atlatırz ve kucagıma verırler yavrumu.onun kokusunu cok merak edıyorum🥺
Deletedmom413 Melegimkizim123 Belki sadece oyun amacli kullaniyordur Ara ara kontrol edin caktirmadan
Melegimkizim123 Deletedmom819 duydum bi kere bi kızla oynadığını bağırdım çağırdım sonradan bildiğim kadarıyla erkeklerle oynuyor seslerine geliyor ama bilemiyorum ya
Rabiaaa22 Melegimkizim123 benımkı de konusuodu bıkere yakaldım.odanın onunde dınledım once kulaklıksız oynar hep.bı baktım bızımkı fırsattan ıstıfade konusuo.oda hızlı bısekılde gırdım kafamı uzattım kapıdan,gozlerımı kısarak baktım.girmemle mikrofonu kapamsı bır oldu😂😂😂bide görmediğimi zannedıo ama onun ne uyanık karısı var bılmıo😉😂dedım gordum kapadığını boşuna saklama😄ama kızarak tabi.oyle uzerınde dura dura hallettik.aslnda guvenım var.konussa problem olmaz ama mesafeli konussa problem olmaz.mesela kızlara kardesm dıye hıtap etse bısı demem.ama bızmkı esprili bırı oldugu ıcn guluo edıo,kızlarında hosuna gıdıo.bende oyuzden kızıyorum.en doğal hakkım💪🏻
Melegimkizim123 ElifBEG bişey bulamadım sadece bildirimlerde bi kızın ismini buldum ama anlamadım ki tam
Melegimkizim123 Rabiaaa22 kapı dinlemeyi bende yaptım sonra girdim odaya bağırdım falan 2 gün ara verdi devam ama kız sesi falan duymadım daha
GmzSnn Zaten birşey yapmak isteyen lobide sesli konuşur mesajları napsın🤷🏻♀️ Bence sizde indirin ✌🏼😏