Zuleyha__19 Melegimkizim123 en sinir olduğum oyun ya bi kere yüklemişti çok ciddi tavrımı koydum acayip bozuşuruz istemiyorum dedim sildi allahtan 🤲🏼
Melegimkizim123 My_LiFee dün burda okudum özel mesajlaşma bölümü varmış .Eşime sordum yok öyle birşey diyor .Ee haliyle ateşlendim 😂
Rabiaaa22 Deletedmom819 esra sende mi pubg oynuyon😅eklesene beni.bende 1,5 senedir oynuyom 🙈yada sen ismini soyle ben eklim.benım ismim şekilli şüküllü biraz.😄
My_LiFee Melegimkizim123 aha cevap vermişler bak bakem ateşin söner inşallah yoksa adamı da yakarsın sen 😅😅
My_LiFee Melegimkizim123 belki kocan mesajlasmadan oynuyordur 😀bildirim de oyun hakkında olup bitenin bildirimi heral 😀
Melegimkizim123 Deletedmom819 evet uyuyor😂 bide gece telefonu şarjdaydı .Sabaga kadar almazdı normalde ,gece sahurdan sonra sordum bu soruyu sabah kalktım telefon yanında .
Melegimkizim123 My_LiFee ben peşini bırakır mıyım .Bende bugün yanından 1 dakika ayrılırsam banada sıla demesinler 😂
Deletedmom819 Melegimkizim123 arkadaşı yok mu beraber oynadığı. Yani şöyle söyliyim döst kişilik ekip arkadal olursa yabancıyla giremiyor. Arkadaşı yoksa girer. Ama ben iki senedir oynuyorum. Eşleşmeden de çok oynadığım oldu. Bir Allahın kulu mesaj atıp rahatsız etmedi 🤦🏽♀️
Melegimkizim123 Deletedmom819 duydum bi kere bi kızla oynadığını bağırdım çağırdım sonradan bildiğim kadarıyla erkeklerle oynuyor seslerine geliyor ama bilemiyorum ya