Haticemree Bilge12 valla onu tam bende čozemedm pandemi destek yaziyorm bgn sonuc goremedm eski yazi cikiyo dun girdgmde göreblyodm sonuç süreç devam ediyor diyo du bgn göremiyorum
Bilge12 Haticemree bizimkide öyle oldu dün girdiğimde süreç devam ediyor diyodu şimdi eski bilgilendirme yazısı yazıyor
Haticemree Bilge12 bgn du sali gunu yani bnce ona gore sonuca bakiliyor cnku o gun haricinde ben goremiyorm
Hilalasena Busralyaa cnm bizde kapsam disi faz 1 faz 2 den yaranlanduginiz için değerlendirme olmamıştır diyor bilgin var mı ilk defa başvurduk
Ali23asaf Hilalasena dün 4441788 aradım kimlik bilgimi verdim ve hesapta 1000 TL var evinize getirilecek denildi
Semrakrhn38 Kalben17- basvurunuz devam ediyor inceleniyor yani eger olumsuz olsaydi yazarlari benimki kapsam dışı olmus
Ali23asaf Semrakrhn38 kapsam dışı demek yani aile sosyal ve yardım bakanlıği onaylayıp sizin bulunduğunuz ilçenin sosyal yardım ve dayanışma vakfina yollanmış demek
Semrakrhn38 Ali23asaf kapsam disi faz 1 faz 2 den yaranlanduginiz için değerlendirme olmamıştır diyor
Ali23asaf Semrakrhn38 benimde öyle yazıyordu dün gece PTT yi aradım ve adıma 1000 TL’nin yattığını evineze gelecek denildi