Duygu21 Hercai88 evet doğru ama benim alerji yapıyor yanma yapıyor adam kullanamıyor o yüzden bende hap kullanmıyorum ne bilim 3senemiz bitti evliligimizin hiç kullanmadık diyorum bazen aramız kötü acaba bilerekmi yaptı 🤯
Duygu21 arslaninannesi98 aramız bozuk ama düzeltmeye çalışıyoruz yavaş yavaş ama hala normal değiliz aynı yatağa paylaşıyoruz yaklaşıyor napim git diyemiyosun seviyorum eşimi çok🥰
Prensesannesiii26 Duygu21 mutlaka test yap erken gebelik testi al hatta o daha garanti oluyor hakkında hayırlısı olsun 🤗
Deletedmom136 Duygu21 yine de arada gelen sıvıdan da hamile kalanlar var ama istemiyorsan dilerim ki olmaz ve zor durumda hissetmezsin kendini 🙏🏻 Adetin geciktiyse test yap evde varsa
Bebegimucizem Duygu21 Geçen ay hiç gecikmeyen reglim gecikti gebelik testi almadan kafamı duvarlara vuruyordum 😂 ⅚ gün sonra oldum neyseki psikolojiktir sizinde bir kez aklınızdan geçirince zaten türlü türlü senaryo kurduruyor insanın kafasında
Sevgice26 Duygu21 geri çekilme ne yazıkki korunma yöntemi değil biz 9 sene o şekilde korunduk ve hiç kaza olmamıştı taki bu seneye kadar şimdi hamileyim o yüzden hiç kimseye tavsiye etmem
Duygu21 Sevgice26 inşallah değilimdir ya bebeğim var zaten 15aylık daha küçük ve şuan bi bebek bana çok uzak kızım çok nazlı onunla uğraşırken çok yoruluyorum