Kullanicianne Ay asisından sonra 3 gundur dusmeyen atesle basetmeye çalışıyoruz sizinde boyle oldumu lutfen yazarmisiniz bugun doktora gittik fitil verdiler ne yaptiysam dusmuyo
Elvn94 Kullanicianne bi ara kizmda olmstu canm en son igne vrdular oyle gecti fitil at cok yukselince birde doktrlar bana 4 saat arayla bi calpol bi dolven ver demsti ogenyi vrdurduktan snra bi dolven bi calpol verdm snde oyle yapablrsn canm 4 saat arayla vereblrsn
Asyayse Kullanicianne bizde 4 ay aşıları olduğu gün ateslendi kizim ertesi gün öğlene kadar ateş düşürüp düşürüp geri yükseliyordu saglikocagini a radin hastaneye gidin dedi hastanede hicbusehi yok deyio fitil verip gonderdiler 3-4 saat yine ateslenince yine gittik ve dedim bu nrmal degil diye ben israr edince kan ve idrar testi istediler. meğer çocuğumun idrar ve kanında enfeksiyon varmış. 4 gün hastanede yattık yeni ciktik.Birde kizim sık sık ateslendi su aralar hep idrar yolu enf olmuş. Doktor dolveni bu pnademi zamanında kullanmıyoruz sadece calpol sıkışırsan fitil dedi.
Kullanicianne Elvn94 evet bende corpol veriyorum 22 sinde aşı verduk ertesi gun cıktı bir türlü inmiuot ne yaptiysam inm3di fitil de verdim sirkeli suya bes koyup vudunada koydum
Sarezgi Ilık bi duş aldırabilirsin ateşi çıktığında etkisi olur diye düşünüyorum bide ayağının altına limon sürüyolarmış galiba burda okumuştum yanlış olmasın sen yine bi araştır
Elvn94 Kullanicianne sirkeli suyu bi yerde okudum yine yanls bilgilendrmiyeyim okdugum seyi soylucem sadece dış atesi dusurp ic atesi yukseltyoms sirkeli su dye okumstm onu okudugmdan beri cok etkilndim uygulamyorm ama limonu uyguladm szi cok iyi anliyorm dolven ve calpolu donusumlu olarak 4 saat arayla verin gecms olsn
Hanzade Kullanicianne Sirekli su ateşini yükseltir. Ayağının altına limon dilimleyip üstüne çorap giydirebilirsiniz. Eklem yerlerine ıslak bez koyabilirsiniz. Ilık duş aldırın geçmezse tekrar aldırın.
Kullanicianne Elvn94 yinr ates 39 da nobetteyim bu aksam yine acil3 gittik birde antibiyotik verdi doktor bi fitil daha verdim insallah rahatlatir
Yepisyenianne Biz 6. Ay aşısından tam bir hafta çektik. Çok ağır geçiyor. Ben yükselince hemen paranox fitil vermiştim. Bu sırada calpol ve dolveni dönüşümlü vermeye de devam etmiştim. Sakın sirkeli su yapma çok zararlı. Ilık duş aldır.
Kullanicianne Bi arkadasim israrla sirkeli sy yap iyi gelicek dedi diye bugun yaotm keske yapmasaydim bi düşmedi atesi
Deletedmom143 Kullanicianne sirkeli su ateşi düşürmeeez limon vs de düşürmez eklem yerlerine soğuk kompres yapın ve ateş düşürücü verin ki vermişsinizdir zaten
Kullanicianne Deletedmom143 fitil vardık az omce bi duş aldirsammi bu sirkeli su kafami cok bozdu ya iki defa falan yaptm
Deletedmom143 Kullanicianne bi duş aldırın ateş düşmezse eğer 112 yi arayın acil doktoruyla görüşmek istiyorum deyin en sağlıklı bilgiyi o verir size ne yapmanız gerektiğini felan . Ben dara düştüğümde öyle yapıyorum
Kullanicianne Deletedmom143 bu gece acil3 gittik cok az iltihap var dedi doktor antibiyatik verdik uyumadan calpol vermistm atesi bayaa cikmis fitil verdil sonrada