cilekliturtam Kızlar yaptırdınız mı malum ortalık bu şekilde biz gitmedik o yüzden ama ihmalde etmek istemiyorum bilgi alabilecek kimsede yok sağlık ocağına da ulaşamıyoruz napsak bilemedik🙇🏻♀️
Sedaozkul_52 cilekliturtam Biz 10 gün önce 1 yaş aşılarını yaptırdık 3 tane oluyor sizde mutlaka gidip yaptırın
Minik12_3 cilekliturtam ay bizimde 18 Mayıs ama Gitmeyi düşünmüyorum riske atamam Birde ateş yukseliyormus Allah korusun duuşmezse bu Hastalıktan dolayı hastaneye gitmekden korkar insan
cilekliturtam Hira_esra 20 nisandı canım 21 nisan gel demişlerdi korktuk çıkmadık aradık sağlık ocağına da ulaşamadık ebe arardı normalde o da aramadı yani arafta kaldım napsam 🙇🏻♀️
Ahmetcinar cilekliturtam biz bir ay önce gittik . Ortalık bu kadar kötü değildi o zaman. Doktorunuzla konuşup sakin olduğu bir anda hızlıca gidip gelince banyo yapın ve giderken emzik biberon vs hiç bir eşyasını götürme demişti asıl doktorumuz.
Hira_esra cilekliturtam bizimkide 22 nisandı pazartesi gidip bi şansımı deniycem önemli bi aşıymış çünkü bu
Esra-gndgn cilekliturtam Sağlık ocaklari boş zaten içeri tek tek ve kontrollü alıyorlar bence git ihmal etme biz dün 4. Ay aşısı için gittik😊
cilekliturtam Sedaozkul_52 yaptırıcaz canım perşembe gelin dediler salgın etkilemiyomuş yapılması gerek dediler bizde gitcez önlemlerimizi alıp inşallah
cilekliturtam Minik12_3 gitmeden calpol verirseniz yükselmiyor ateşi 2 kol 1 bacakmış zaten ihmal etmeyin isterseniz bende öyle düşündüm bu virüsten dolayı ama önemli aşılarmış bu kezde yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım🤭
Sedaozkul_52 cilekliturtam Aynen biz sağlık ocağına gittiğimizde ilaçlama yapıyolardı her sağlık ocağı ilaçlanıyor zaten. Allahın izniyle bişey olmaz geçmiş olsun bebişe❤
Kayranaz Bizim 16 nidandi 16 nisanda goturduk sabah erkenden gittik ilk bizi aldilar hatta babasini bile almadilar sadece ogl ve beni aldilar yaptirdik icim rahat etti cok sukir
cilekliturtam Kayranaz evet tek tek alıyolarmış arkadaşımın ikizi var onları bile tek tek almışlar benimde aklımda bi soru işaretiydi götürücez bakalım
cilekliturtam emlkvnc tek tek alınıyomuş yanınızda alt serme örtüsü götürseniz ağzınız gözünüz maskeli olsanız gelince eve temizlersiniz üst baş bide banyo mis hemen yolluyolarmış zaten bende öyle düşünüyordum ama önemliymiş bu kezde bişey olur