SeyGar İyi akşamlar güzel anneler🌺 Bugün doğum yapalı 23 gün oldu ve dikişlerim hala düşmedi. Normal mi? Sizinkiler ne zaman düştü?
dbm SeyGar dikişlerinizin düşüp düşmediğini nasıl kontrol ettiniz. ? bunu sorma sebebim bazı dikişler estetik olduğu için eriyor ve kendi kendine gidiyor siz farketmeden. (benimki öyleydi) belki o yüzden farketmemişsinizdir diye soruyorum
Tprk1802 SeyGar valla bende dikiş düşmesi felan olmadı estetik dikiş istedik özellikle iz çok kalsın istemedl
46467 SeyGar bendede dikiş vardı normal doğum yaptım ve ilk 1 haftamda pedimde küçük beyaz ipler görüyodum ve 1 aya tamamen iyleşdi
Defneyelin SeyGar Benim 43 gün oldu hala iyileşmedi iki gündür de ağrı gibi acı gibi bişey var adlandıramadığım
Cns123 dbm bende doğum yapalı 1 ay oldu normal doğum. İp falan göremedim acaba estetik dikişmi aynayla kontrol ettiğim de su kabarcıgı gibi şeyler var sanırım dikiş onlar ana ip falan yok ne çevresinde var nede bu zamana kadar düştü ???
EHY dbm benimde estetik şu an 32 günlüğüz. Ben dikişlerim ne durumda bilmiyorum ama doktorum alttan muayene ettiğinde hiç doğum yapmamış gibisin dedi. Spor yapmaya ne zaman başlanabilir bilginiz var mı bu durumda
46467 SeyGar in şə Allah canım merak etme düzelince insan her şeyi unutuyo sanki hiç olmamış gibi hanı çocuk doğuncz sancı unutuluyo ya onun gibi
SeyGar Melikeaknnn kayısı yiyiyorum bol bol kabız olmamak için çıkamadığım zamanlar da duphalac şurup kullanıyorum
Tprk1802 Defneyelin gaz olabilir , yediklerine dilkat etmen lazım bir de düzenli tuvalete çıkmam çok önemşi,kayısı kuru incir bol bol tüket komposto felan kabak çekirdeği vs vs