Hemanjiomluminik Arkadaşlar 70 günlük oğlum mama saatini zor bekliyor. 3 saatte bir 90 cc vermem gerek ancak 90 cc yetmiyor 120 cc istiyor. Vermezsem kıpkırmızı olana kadar ağlıyor. 5700 kilosu
Baldudak_Emirbeyimiz Hemanjiomluminik Benim oğlum 10 günlükten beri 120 cc yiyor 3 saatte bir. Daha az verdik mi 3 saat olmasını beklemeden ağlamaya başlıyor ve dediğin gibi kıpkırmızı oluyor katılıyor ağlarken 🤷🏻♀️
Meliscikveannesi Hemanjiomluminik cok normal bence benim kızımda 80 gunluk anne sutuyle 140 ml iciyor mamayla olsa da 120 ml falan icerdi bence normal yanii
limonlukarpuzzz Hemanjiomluminik canim 3 saate 90 cc az degil mi ? Neden 2 saatte bir beslemiyorsun. Kilosu iyi doktorunuzla gorusun çünkü o az gelir benim kizim 2 ay 21 günlük ben iki saatte bir 90 cc veriyorum doktorumuz belirledi mama cc sini. Doktorunuzla iletisime geçin çünkü burda saatte 90 cc yedireni gordum ben cok mama yemesi gelistigi anlamina gekmiyor karacigeri bobregi yoruyor iyi birsey degik bu. Dogru cevabi burda bulamazsin daha dogrusu 😍
bidunyamutluluk Cingirak bence az canım 6 aylık oğlum 180 CC içiyor mide kapasitesi 210 CC diyorlar ben bile az veriyormusum. Ama bebeğinin doydugunu sen daha iyi anlarsın
Hemanjiomluminik limonlukarpuzzz doktoruma bugün sordum 120 cc 3 saatte devam dedi 3 aylıkkende 6.500 olur oda aynına göre güzel dedi.
Gzdgzd Hemanjiomluminik ben hippi kullandığımda doymuyordu durmadan mama istiyodu mama değiştirnce doymama olayı da değişti bilemiyorum belki her bebekte farklıdır ama hipp doyurmadı hiç bizimkini
Misskokulum Hemanjiomluminik mamayla beslendiği için biraz fazla kilo almış iki ayda doktorunuza danıştınız mi belki maması doyurucu değildir
Siyahbeyazl Hemanjiomluminik Niye soruyorsun ki canim, bebek ac mi kalsin, ver istedigi kadar icsin nolcak
Hohomoromu Hemanjiomluminik 120 ver ozaman canım kilolu bebekler daha alt kiloda olan bebeklere göre daha fazla beslenme ıhtıyacı duyuyor benım kızım dogdugu haftann içinde 30 cc mama yetmıyordu daha fazla ıstıyor aglıyordu
Hemanjiomluminik Hohomoromu emzirince çok rahattım ama sadece mamaya başlayınca çok sıkıntı oldu. Şimdi 3 saatte 120 devam bakalım sonra ne olur bilmiyorum artık. :D
Hemanjiomluminik Misskokulum doktorun önerdiği mamayı kullanıyorum. Aptamil kullandım gaz yaptı 3 kilo aldı şimdi hipp geçtim