deryatoprak Arkadaslar saglık ocagından verılen d vitaminiyle ilgili uyarmısları ıcerıgı temız degıl gaz sancısı kabızlıga yol acıyor dıye gercekten oyleymıs sımdı degıstırmek ıstıyorum hangı d vitaminini önerirsiniz?Bebısım 1 bucuk aylık bu arada
Eylulasell deryatoprak bi-bac D3 kesinlikle tavsiye ederim bağırsak düzenliyor gazı engelliyor aynı zamanda probiyotik içeriyor 70-80 TL arasında oynuyor reçete ediliyor mu bilmiyorum inanın ben özel aldım Profösör önerdi
Ozge23 deryatoprak ocean vitamin d3 kullanıyorum. 40 lira falandı fiyatı. Instagram da mühendisin oğlu var onu takip edin orada içerikleri araştırılıyor.
deryatoprak Tamam receteye yazılmamas sıkıntı degıl gaz damlası ve probıyotık olarak nbl verdı o da 105lıra ıkı probıtoyotık agır gelır mı acaba?
Eylulasell deryatoprak bunu kullanınca gaz damlasına gerek kalmayacak bence ayrıca doktorlar mümkün oldukça gaz damlası kullanmayın diyor kardeşim Allah kolaylık versin ❤️
Sarezgi Ocean kullanıyoruz içeriği sadece d vitamini ve zeytinyağı pahalı değil yani 40 50 lira falandı sanırım 5 ay falan gidiyor zaten
Mesa33 Ocean kullanıyorum. Oceanın içinde damlalık da var. Kaç damla vermeliyim? Kızım 3 aylık bu arada. Ecemasya Kayraamom Gizemabc Ozge23
Gizemabc deryatoprak ocean kullaniyoruz. Kizim 4 ay 8 gunluk. Pahali diyenler olacaktir; ama her gun 1 puf skiyorsun. 130 puf yapiyor toplamda. 4 ay gidiyor yani. Biz hala 2.siseye gecmedik mesela
Ecemasya Mesa33 ben damlalığını kullanmadım ama yanlış hatırlamıyorsam 1 puf yada 3 damla şeklinde veriliyor
Mesa33 Ecemasya teşekkür ederim 🌹doktora sormadan almıştık eczacı da hiç söylemedi kaç damla olması gerektiğini.
55eren55 deryatoprak ben deca tab d3 kullanıyorum eczaneden aldım bunu önerdiler 60 lira bebeğime de herhangi bir sıkıntı yapmadı