PoyrazinannesiEbru bende senin gibi cesaret edwmiyodum 5 aylik olduk daha 1aydır kendim yikiyorum onda da kuvette yikadim usudu olmadi en sonunda 3seferdir kucagimda yikiyorum önce onu güzelce yikiyom hem büyüdükçe sudan korkuyordu beraber banyoda suyla oynuyoz hemde fiskiyede usumuyoda kimse yokken yikayabiliyorum enazindan beraber giriyoz biraz suya alisiyoz fln sonra oturuyorum kucagima elbezini serip üstüne yatiriyom önünü arkasını surtup kafasını yikiyorum bu arada ayaklarına fiskiyeden su gelcek şekilde ayarliyom oda ayaklarıyla suyu tekmeliyo sonra tekrar ayağa kalkip kucagimda bi güzel yikiyip havluya sarıp battaniyeye sarıp kendim ayarlanip onu giydirmeye gidiyorum giydirince onu bebek arabasına koyup banyoya beraber gidiyoruz dusakabinin kapağından az bi yerden beni gorcek şekilde bende dusumu alıp çıkıyorum sonra da emisme faslı oluyo sende banyodayken suyla oynatıp hem suyu sevdirirsin korkmamis olur hemde kucaginda yikadiktan sonra emzirmek için deneme yapabilirsin mutluyken bunu yapmak daha kolay olabilir bence 😊 istersen akşam esin evdeyken yapın hem çıkartırken daha kolay olur banyonun soğukluğu içinde küçük elektirikli soba yakabilirsin banyodan 15dk önce fln acsan hamam gibi olur suyuda girmeden biraz önce açki sıcaklığı ayarlayabil bu akşam bi dene istersen