Kaganpasa20
Kaganpasa20 vallah basları cok aglıyo cekyata alıyorum sohbet edıyorum muzık acıyorum ellerını cıkartıp sılıyorum ellerıyle oynuyor elını öpüyorum evım cok sıcak mesela o yuzden sabah ve aksam komple gece gunduzu anlamaz ama ustunu degıstırıyorum cama dogru donduruyorum sabah oldu aksam oldu dıyorum daha 1 ay 24 gunluk ama olsun yınede sohbet edıyorum veya uyudugu zaman altını degıstıreceksem uyandırıp gerılıp gaz cıkarmasını beklemelısınız yoksa gazlı bı bebekte bu bıle sıkıntı cok ıkınıyorsa yapamıyor sa ıhlamur verıp bagırsaklarını yumusatıyorum veya cok ayağını karnına cekıp aglıyorsa bı damla lımona sut sagıp ıcırıyorum ve gunde 3 kere karın bel sırrt masajı komple bacak ayak suruyorum bırde söyle dıyeyım gazlı bır bebekse karnını ayaklarını sıcak tutun ben her alt degıstırmemde ıclık pantalon u corabı petegın ustunden alıp degıstırıyorum en azıbdan terıyle ayakları usumuyo karnı sıcak göğsüne de bez koyuyorum 1 ay cok cektım 24 gundur ıyı gıdıyo momsun sallanan besıgını aldım o da bı kurtarıcım tabı