Duygufbetul Bi anne olarak gozlerim doldu bu guzel habere. Rabbim hicbi anneyi yavrusundan ayri birakmasin insallah
Cinareymen NANANA kendim iyileşmiş gibi çok sevindim çok dua ettim gözlerim doldu yazını görünce rabbim bir daha evladından ayrı koymasın tam iyileşince sarıl sıkıca sarılll öp kokla bir daha ayrılmayın hiççç 💕💕💕💕💕💕💕💕🥰
Rumeysilam NANANA Canıııım sağlıklı güzel bi ömrüm olsun bir daha uğramasın inşallah🥰 minik meleğini bizim yerimizede öp koklaA çok sevindim senin adına çok… Darısı diğer hastalarımıza artık inşallah amiiin amin😌🌸💜
Seda_yazar NANANA Allahımmm şükürler olsunnnn bugün aldığım en iyi haber oldu canımm benimmm gözün aydın aslında hepimizin gözü aydın Rabbim bir daha yaşatmasın kimselere
imgesi NANANA canim benimm cok cok sevindm yaa suan duydgm en guzel haber harika 😂😂🤩🤩🤩 cok sukur senden bole guzel haber bekliodk bizde… allahim cocuguna kavustrsun bi an once
Deletedmom819 NANANA geçmiş olsun. Şimdide covid bitti ev günlükleri vol1415262782 diye post açmazsın dimiiii.. evin durumu malum gsgahaha