shdemir Kızlar merhaba oglum asırı derecede pisik oldu bugün kontrolümüz vardı gerekli kremi yaği doktorumuz verdi. Evdeyken ıslak havluyla silicem sadece ama disarisi icin önerebileceginiz saf sulu olan ıslak mendil varmı?
Ecegms shdemir canım sebamed kullanabilirsin gayet güzel. Pişik içinde kesinlikle sudokrem öneriyorum
ozdenarda shdemir disardayken sorun olmadığı zaman sleppy beyaz paket kullanıyorum ama genel olarak bir leğen ılık su alıyorum ıslak mendilleri içine atyrm çamaşır yıkar gibi iki su yıkıyorum sonra sıkıp kapalı kaba koyuyrm genel olarak evdede dışarda da bu şekilde kullanıyorum insan bide çıkan o parfüm kokusunu ve köpürmeyi görünce hiç direk kullanası gelmiyor pişik kremi olarak da sudocrem kullanıyorum hemen geçiriyor
Nily shdemir direk pamuk ve su kullansanız daha iyi. Benim kızda ilk ayda mantar gibi bişey oldu. Bıraktım ıslak mendili Çok şükür ogün bugündür pişik yok Ilık su pamuk. Kurutmadanda bağlamayın bezi.
shdemir Ecegms Sudokrem kullaniyorum canim zaten ama bizimki asiri pisik oldu kantoron yagi verdi doktorumuz antibiyotik kullandik ishal oldu sonra boyle yapti. Duzelene kadar bu yagi kullanicaz sonra sudokreme devam
Ecegms shdemir belki Bebek bezinin etkisi olmuştur çok geçmiş olsun canım bebişine kendi nacizane fikrim sebamed ıslak mendil prima premium care Bebek bezi ve temizleme banyo ürünleri mustela öneriyorum
shdemir Ecegms primada cok sizdirma yasadik canim biz premium kullandim ilk bir ay. Son 6 aydir molfix kullaniyorum memnunum ama sanirim islak mendilimiz iyi gelmedi sleepy kullaniyodum sari paket cok sabunlu gibiydi zaten hata yaptim.😑 sebamed kullaniyorum sampuan ve sabununu. Islak mendilde de sebamede geceyim o zaman. Cok tesekkür ederim
Aliasafannesi Ecegms yaptığınız mama dışarıda 3 saat kalabilir bu 3 saat içerisinde verebilirseniz verin eğer ki yaptınız yemedi dolaba koymayın sonuçta sıcak soğuk mama bozulur Yada soğuk sıcak gibi Bozuk mamada biliyorsunuz zehirleyebilir bebeğinizi Zaten mama kaplarının arkasında yapılan mama tekrar ısıtılabilir gibi bir ibare yoktur Bu nedenle mümkün olduğunca arkasindakilere uymaya çalışın Sağlıcakla kalın ✋
AsilDorukAnnesi Sleepy ıslak mendilinden çok memnunum mor pembe olan paket. Beyazıda gayet iyi. Yada migrosun minies çok memnun kaldım
shdemir ozdenarda Gercekten öyle resmen sabun cikiyor islak mendilden. Bende kullandigim icin cok pismanim bidaha kullanmiycam mecbur kalmadikca. Pisik kremide sudocrem kullaniyorum bende memnundum ama bizim pisik asiri ilerledi malesef😔
shdemir Nily Tamam canım kurutmadan baglama fikri mantikli bunuda yapmiyodum direk silip bagliyodum bundan sonra bende ilik suyla temizliycem tesekkür ederim
ozdenarda shdemir kıyamam insanın içi gidiyor onları öyle görünce ya 😣 ne alırsan al alkolsüz de olsa ne olursa olsun bence yıka bu şekilde en aza indirmis olursun pişik sorununu benim de içim böle daha rahat ediyor
Hira1 shdemir bizim kızın da çok kötüydü pişiği 3 hafta çekti içi gidiyor insanın ama doktor iki krem verdi devlet karşılıyor bildiğim kadarıyla her neyse sonuç olarak tek sürmede geçti iyileşti çok şükür 🙏 size de içim rahat önerebilirim
Nily shdemir rica ederim;) faydasını görürsünüz emin olun. E bebekteki babyme bebek temizleme pamuğunu kullanıyorum ben. Çokta memnunum içinde 60tane var kullanışlı birşey
Denizannesi12 Canbebenin islk mendili guzel kalin asiri su gibi degil begendim kullaniyorum ama bezi pisik yapmsti .
Dogalice shdemir 6. Ay a kadar dışarıda Yeni doğan Baby me kullandım.Şuan devam mendilini kullanıyoruz çok memnunum ki kızımın da çok hassastır cildi.
JrEminJrbusra Unibaby yenidoğan,saf su ve pamuk diye yazıyor üstünde biraz pahalı ama ben çok memnunum
shdemir JrEminJrbusra Canım gercekten oglum öyle agladiki desenki cok iyi ama 50 lira inan ben raziyim😑 icim gitti yani.
JrEminJrbusra shdemir kıyamam,,ben çok memnunum gerçekten,,ama sende olsan hep ıslakla silsen poponu temiz hissetmessin,,bütün gün silsen bile rahatlaması açısından poposunu muslukta yıkayabilirsin hem bebeğini rahatlatmış olursun☺️
esenerd Islak mendillerin hepsi zararlı pişik mantar gibi bir sürü cilt sorununa neden oluyor. Bebek cildi çok hassas en iyisi pamuk ve su.