ekimon Merhaba anneler, şunu yedim/içtim, sütüm arttı dediğiniz neler var? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız??
bktsct ekimon yemekle ilgili bisey diyemicem ama bence en önemli sey uyku dinlenmek fırsat buldukca uyu canıımm.
Annesininprensesi ekimon ballı süt , kuruyemiş özellikle ,bulgur pilavı ,yoğurt, kompostolar ,su ve kuru fasulye bende süt yapmıştı😂😂 ha bide marul 👍🏻 Şimdilik aklıma gelen bunlar 🤗
Prensesnannesi ekimon bende yer fıstığı İncir cemen tohumu(kokusu yok) ısırgan otu anında göğsümü sisiriyor fark gosteriyor tabi uyumakta. Söyle bisey var kac aylıksnz bilmiyorum ama belli bi aydan sonra yumuşak oluyor göğüs zaten sütun oluyo bende yok sanmstm bi an çekip bakinca agzndan süt aktı bebek cektikce geliyor artık 😊
Minikkusum1 Kuru inciri al canim 5 parca tencereye koy 1 litre de su koy 15 dkika haslansin . Sabah 1 bardak aksam 1 bardak olmak uzere sicak ic. 3 gundur bende deniyirumm sutum artti
ekimon Minikkusum1 bunu yapıyorum👍🏼 Soğuk da içiyorum, ama sanırım en etkili olanı sıcak veya ılık içmek. Günlük sınırlandırma yapmıyorum ama ♥️
Minikkusum1 Kuru sogan da sut yapiyo ve bol suu . Bos icemiyorsaniz icine biraz limon sıkin veya porcatal suyu sıkin bazen icemiyirumm.
ekimon Minikkusum1 soğanı yiyemiyorum pek fazla mideme dokunuyor ama denenebilir, susuz olmaz 😊 neredeyse 3 litreyi aşıyoruz 💃🏻
ekimon Annesininprensesi kuru fasulye 🙄 yesek yerimizde duramayız gibi 😁 gerçi yemeklerden sonra bi kaşık kimyon, hooop ardından bi bardak su 😋 sanırım az da olsa gazımıza etki ediyor. ♥️
Esma4242 ekimon Maltanada çok süt yapıyormuş evet ama bu sefer kalitesini düşürüyormuş. Bence çok süt olmasındansa kalitesi daha önemli diye düşünüyorum 😊
Annesininprensesi ekimon Maltana gerçekten süt yapıyor bende içtim ama gaz yapıyor o yüzden yazmadım onu içtiğimde bebeğim çok ağladı bende içmeyi bıraktım
ekimon Prensesnannesi Şu an 26 günlüğüz. Sütüm hiç yok değil, çok şükür var fakat bazen yetmiyor gibi geliyor ☺️
Elifasel ekimon dun bestlak damla aldim ictim sabah goguslerim tas olmustu tas oncesindede doluyodu ama bu kadar degil tavsiye ederim
CagriEymen Sut artiriciyla sut artmaz. Isimleri bile "sut artırıcı" ifadesi nedeniyle beyninize sutun az mesaji veriyor. Hangi memeli sut artirici tuketiyor? Sütünnartması için sadece bol bol emzirilmesi gerekir bebeğin.böylelikle beyne sinyaller gider ve beyin bu sinyale karışılık süt üretimesi gerektini anlar ve başlar.
busraerdi ekimon her emzirdikten sonra su iç ne kadar cok su tüketirsen iyi. ben damla aldım sütüm yoktu bir bardağa 15,20 damla damlatıp içiyorum sütüm arttı baya