Minikprensim [bilinmeyen] kesinlikle öyle yap eğer sütün de kaliteliyse taş gibi olur Allah’ın izniyle 😀 rica ederim 😇
G_ADAN YazCilegi mayaladığın yerde birak hemrn dolaba atma 4 5 saat geçsin öyle dolaba koy hiç oynamaması lazım yaptın mı bilmiyorum ama böyle dene bi😂
G_ADAN Kızlar bi soru sormak istiyorum hazır ek gıdaya geçenleri bulmuşken😂 5 6 gündür ek gıdaya geçtik havuç verim 2 gün bi sıkıntı çıkmafı sonra 2 gündür de havuçla patatesi püre yaparak yediriyorum. Bugün de çorba yapayım diyorum nasıl yapıcam bilen var mı içine pirinç falan mı koyucam ne kadar pişirip kaynatıcam😥😥😥😥😂
deletedmom4842 [bilinmeyen] Ayy yoğurdu sevsinler ya çok faydalı vallahi yediğini gördükçe nasıl mutlu oluyorum 😅
Eminetavsan Deletedmom20 annem ben bebekken de içine azcık şeker koyup vermiş normalini yemedim diye yaş oldu 26 hala yoğurdu şekerli yerim 😂 vermeden önce Bi düşünün
G_ADAN Deletedmom20 elma püresi koy canım yada armut. Ben 2 3 gündür öyle veriyorum yemeue başlayınca çıkartacağım meyveyi. Çünlü ne yapsan ev yoğurdu ekşimsi oluyor biraz.
YazCilegi [bilinmeyen] Daha önce annemin mayaladıgı yogurttan mayaladım dur onun yogurduna çamur atayım 😅 söylediğiniz maya yı denicem teşekkürler 🌸
Obsesifk Aselsuerenalp o derece sevmiyorsa sütaşın babymix bebek yoğurdu var onu dene ondan da mayalayabilirsin
deletedmom4842 renkliruya maya katıp karıştırıp kavanozlara kouyuyorsunuz kapağını kapatıyorsunuz onlar orda mayalanıyor
ilknurcelik 5 yıllık evliyim daha evimize hazır yoğurt girmedi öğretmenim öyle evde fazla da zaman geçiremiyorum ama yoğurt mayalamak kolay ve lezzeti harika👍Oğlumda bayılıyor yoğurda ahh şu gaz işleri bir bitse Allahım 🙏🏻