Tugbakadir Tugbakadir çok yere yatırıyorum bende. Tam 4 aylık olduğu gün dönmüştü. Dişimiz de çıktı. Bakalım ne zaman emekleyecek
Minik12_3 Tugbakadir 11 Aylık tam anlamıyla emeklemoyor sürünüyor 😂 biz yuruyucek diye beklerken daha yeni yeni eklemeye çalışıyor Sonra kayıyor tekrar sürunuyor böyle böyle devam
Obenimmelegim 7 ay 8günlük hala emeklemiyor hep kucakta yerde oyalansa dursa öğrenecek ama direk ağlıyo alışmış rahatlığa
KeremTalha_4153 Tugbakadir biz 9 ay 7 günlük olduk emekliyor koltuklarda sıralıyor.. bir kanepeden diğerine geçiyor.. dolap çekmece karıştırıyoruz.. ama henüz dişimiz hiç çıkmadı 🤔🤔
makinistanne Tugbakadir benim kızım da 9 aylık hafiften sıralayıp birkaç adım yürümeye başladı. Tam 10 aylık yürüdü daha sonra emeklemeye başladı 😁 ben gerçi emekleyecegini hiç düşünmüyordum çünkü yüzüstü durmayı asla sevmiyor
Minik12_3 240519 bize tutunup kalkmaya çalışıyor ama Gidemiyor olduğu yerde bir kaç saniye dura viliyor sadece
Oglumalpbatu Tugbakadir benim bebeğim 5 buçuk aylık emekleme çabaları var tam emekleyemiyor ama baya bi sürünerek gidiyor 2 buçuk Aylıkken donmeye başlamıştı
Nur43 Tugbakadir canim 6 aylikken emeklemeye basladi ilklerde sürunüyodu simdi evi geziyo suan 7 aylik tutunup kalkiyo sıraliyo koltuklarda falan cok hevesli hep yerde vakit gecirmeye calisiyoruz 3 bucum aylikken sırt üstünden yüz üstü donmeye basladi 🙂
Nur43 Oglumalpbatu yok cnm kullanmadik kendi tercihim annem babam bana kullanmamis bende kullanmak istemedim 😏 kullananlara saygim sonsuz herkezin kendi tercihi bide her bebek cidden farkli