ernika Ozgecanpoyraz Diş olabilir bence şimdi sana hemen bu çocuk aç derler ama doğru değil bence kilo alımı göz önüne alınıp bebek aydan aya kilo alımında sağlıklıysa muhtemelen diş, ya da farklı sebeplerdir.Bizler bile her gün aynı şekilde uyuyamıyoruz
Ozgecanpoyraz ernika 8 adet dişimiz var 3 ay 10 günlükken çıkmaya bailadı 6 ay 10 günlüğüz 3 ayadır sürekli diş çıkarıyor. Ama huysuz bir wbbek değil
Ozgecanpoyraz Elifdursun doymadığını düşünmüyorum 1 aydır böyle. Şuan 6 aylık ve kilosu 10 kg hiö ammada almadı sadece anne sütü 2 hafta öncede ek gıdaya başladık. Yatırmadan bişeyler yedirip yatıröayıda denedim gene uyanıyo
Ozgecanpoyraz Ozgecanpoyraz her ay çokta güzel kilo aldı doğumdan beri 1. 5 1200 800 gr aldı hep bir kwz 300 grm aldı o ay hastalanmıştı o yüzden bua y gene 1200 aşmış şuan 10 kg
Altugba Ozgecanpoyraz ay çok özendim yaa ben gece 2 saat deliksiz uyuduğu zaman bayram Yapi yorum 😁 saat başı kalkar benim tospik 🙄
Dilekb Altugba Aynen.. 2 saat uyuyorsa sukredin bence.. 4. Aydan sonra uyku gerilemesi olurmuş. Ki yarim saatte uyanırdı. Şimdi 8 ayligiz yine utku gerilemesi zamanımız.. ve atak haftamiz. Uykuya direniyoruz…🤗
Miraccansu Bnmde 6 aylik oğlum var uyumadan önce mama yapıyorum karnı tok ama sık uyaniyor emmese bile kalkıyor neden bilmiyorum
Yigitahmedim Ozgecanpoyraz ben 6 aydan sonra emzirmeyi gece 1 sefere dusurdum 1 yaşından sonra gece emzirmesini kestim dişleri dışında uyanmıyor gece artık emzirmeyi düşürün 1 e doktorların tavsiyesi de bu ama dişleri uyandırır sabırla uyutacaksiniz ben çok uyandığında parol veriyorum rahatliyor
fatmamelis Ozgecanpoyraz Açlıkla bi alakası yok, benim bebeğim 10 ay 6 günlük. Dün gece inanır mısın 11 buçukta uyuttum saat 3e kadar 5 kere kalktı. Sahurdan sonra uyudu doğru düzgün oda 8 buçukta geri uyandı 😴🙄 şu an ayakta uyuyorum ben resmen
Yigitahmedim Dilekb besiginde pis pis yaptim hafif hafif salladim besigi ısrarla emzirmedim o da alıştı cnm 1 sefer bile emzirirsen istikrar olmaz yapamazsın dedi doktorumuz bende sabırla emzirmedim alıştı çok şükür tavsiye ederim
Yigitahmedim Rainbowpath diş ağrısı için bana devlet hastanesinin de özel doktorumuzun da söylediği parol ver ben veriyorum rahatlatıyor ablamda veriyor hep onun doktoru da ver demiş 8. Ayından beri çok huzursuz olduğunda gece 4 kereden fazla uyanırsa bi çay kaşığı veriyorum rahat uyuyor sonra
Filizak Ozgecanpoyraz 6 ay 17 günlük aynısı benim oğlum ne oldu anlamadım doymuyorlar mı ne bunu çözen varsa bana da bir akıl versin vallahi 🙏