Deletedmom260 Merhabalar, kızım 4 ay 4 günlük.. Sadece anne sütü ile besleniyor. Bugün oruç tuttum ama tereddütlüyüm sütüm yeter mi diye. Sizler ne durumdasınız?
Songul_hamza Deletedmom260 bizimkide 7 ay 20 günlük bnde tuttum ama bnde tereddüt ediyrm azalır mı diye bakacam duruma göre bugün azalırsa yarın tutmucam kaza yaparım artık
Mom9 Deletedmom260 bebeğiniz çok küçük ve size bağımlı… Dinimiz oruç için gerekli şeyleri söylemiş bi bakın isterseniz
Elif_Umay_Ali Deletedmom260 benim bebeğimde henüz 1 Ay 19 günlük ve denemek için tuttum ama emdiği zaman çok çok susuyorum bide acıkıyorum halsiz düşüncem sanırım 😔 tutmalı mıydım onu da bilmiyorum🙁
CanselCoban Deletedmom260 tutma derim ben hem sana farz degıl sadece emzirdiğin için ben mama destekli veriyorum sütüm yok cünkü cok cok az var o yüzden tutuyorum mama ile beslendiği için ama seninki sadece meme bu yüzden tutma derim acıkcası fikrim bu yönde
Songul_hamza Deletedmom260 ek gıda veriyrm ama çok değil dağa çok emziyorm öğlen bitek guzl yer o kadar
Deletedmom260 Kereminannesiii kaza orucuna ilaveten bir fidye, kefaret falan var mı acaba geçen sene de hamileydim tutamadım
Kereminannesiii Deletedmom260 fidye ve kefaret ödenmiyor dile biliyorum. Çünkü daha sonrasında bu orucun tutulması gerektiği için
Hamd_Olsun Yamur bende sizin gibi tutamadım bebeğim 2ay 7gunluk ama vicdanen çok kötüyüm sadece anne sütü emiyor
Elif_Umay_Ali Deletedmom260 bugün tuttum sütüm vardi ama ben mahvoldum. Çünkü emzirirken susuyorum hep. Oruçtan önce de boyleydim. Annem ısrar ediyor tut diye de yoksa tutmam
Deletedmom260 Elif_Umay_Ali siz tutmayın, o süt bebeğin rızkı, rızkına mani olmayın. Zira onu doyurmak da sevap size
Elif_Umay_Ali Deletedmom260 ilk gun tuttum iki gündür tutmuyorum annem arada tut demese tutmam ama duruma bakicam
Elif_Umay_Ali Deletedmom260 aynen canim farz değilmiş öyle diyolar. sonra Rabbimin izniyle kazalarini tutariz