aselnur34 barlas2020 ananem dedem falan başvırmauşlar almışlar onlar dayım da başvurdu aldı anneme de dün başvurduk onu bekliyoruz çabuk geliyor cevap zaten
barlas2020 Htic-btry17 e devletin arama butonuna “sosyal yardım bilgileri sorgulama” yazdım kabul olmamış yaziyordu. Eşim baska bi yardima basvurmustu hangisinin sonucu bilemedim. Sizde yazip bi kontrol etseniz
barlas2020 Deletedmom306 e devletin arama butonuna “sosyal yardım bilgileri sorgulama” yazdım kabul olmamış yaziyordu. Eşim baska bi yardima basvurmustu hangisinin sonucu bilemedim. Sizde yazip bi kontrol etseniz
Domino Deletedmom306 Ya canım eşim adına başvuru yapacaktım e devletinden tc no sonu 2 ama başvuru yapamadım salı diyor ama başvuru yapamıyorum?
Haticemree barlas2020 ya ben basvuramiyormuyum acaba başvurdum sali gunj bgn baktm sizin dedgnz gibi ama başvuru bulunmuyor diyo dha once de denemistm basvuruyo ama baktgmda yok diyo neden acaba
Deletedmom306 İnternetten araştırdığımda daha ödenecek günleri belli olmamış şuan sadece başvurular alınıyor diyordu sizde pandemiye mi başvurunuz?
Deletedmom306 ozge_yasin_budak bacım E devletten başvuru oluyor e devlete gir Arama butonuna Pandemi Ön destek başvurusu yaz gir Oraya bilgilerini yaz Başvuruları tc kimlik numaranın son hanesine göre başvuru gününe kabul ediyorlar yazıyor zaten sitede
Deletedmom306 Domino Salı günü başvuru yapabilirsin canım benim de tc mn sonu 2 ben de salı yapabildim sen bu salıyı bekle
Arasmertinannesi Domino salıyı beklemene gerek yok canım başvuru günü kaçanlar haftasonu yapabiliyor 🤗
Domino Deletedmom306 Bu salı deneyeyim o zaman çok teşekkürler kusura bakma. Hayırlı ramazanlar Allah razı olsun.
Ikizannesi2020 Domino Salı’yı beklemene gerek yok canım Cumartesi ve Pazar günü herkes başvuru yapabiliyo haftaya Salı başvuru sonlanmış olabilir yarın veya Pazar yap bence