Masterchefmom Elida canım ben kullandım 2 şişe doktor 1 hafta kullan eğer etkisini görmez sen sap simleks al dedi. Zaten biogaia gaz damlasi değil pek etkisi olmuyor gaza
Kubra_2019 Elida günde beş damla verirseniz aynı saatte ertesi gün verirseniz yani düzenli olarak kullanırsanız bağışıklık kazanıyor ben sadece 2 kuti kullandım benim kizim kolik bir de çok gazlı hala da var , sizin de desteğinize öğrenir inşallah
Elida Kubra_2019 düzenli olarak aynı saatte verirsem etkisi olur yani deme daha iki gün oldu kullanmaya başlayalı
idil1990 Elida ben biogaia bagirsak duzenleyici onun yaninda birde sapsimplex gaz ilaci kullaniyordum hic gaz sorunu yasamadik. Kendimde hergun bir bardak rezene iciyordum
idil1990 Elida evet biogaiaa gunde bi kez veriyordum zaten sapsimplexide bebeginin gaz durumuna gore verebiliyorsun. Ayni saatte vermeye ozen goster daha faydali oluyor
Elida Anana ne güzel ya benim ki hiç durmuyor emerken zaten başlıyo kıvranmaya gazını çıkartıyorum tekrar emmek istiyor sürekli böyleyim kucağımda sürekli gaz meme gaz meme
Elida Alim7189 sab simplex de alayım o zaman belki daha etkili olur öyle napıcam bilmiyorum artık herşeyi deniyorum napayım
Alim7189 Elida al canim hatta nasil verdigimide yazayim sana.sabah 09:00 6damla sap simplex 15:00 5 damla biogaia 18:00 6 damla sap simplex. Eger hala gazi olrsa 23:00 tekrR 6 damla sap veriyorum
Kubra_2019 Elida tabi ki ben bebegime düzenli vererek bağışıklık kazandırdım sen bilirsin sonra bebeğinin halinden ne zaman bırakacağını. Hen iki sise bitirdim. Zaten düzenli verince 10 günde bitiyor 1 sise. Yanlız mutlaka buz dolabında saklamalısın.
Elida Alim7189 Çok teşekkür ederim size ya böyle ilgili yardımsever insan bulmak çok zor saatleri bile yazmışsınız allah razı olsun sizden yavrunuza da can sağlığı versin allah güle güle büyütün inşallah 😘
vilnius Elida bebeğim iki gün çok ağlamıştı gaz mı diye doktora götürmüştüm bize de gaz diye o Damla’yı vermişti. Ağlama nöbeti olursa ver Damla’yı dedim ancak kızım gazlı bir Bebek değildi . Ancak tuvaletini daha kolay yapıyor Damla’yı verdikten sonra. Hem damla da zararlı bir bileşen yok içinde probiyotik de var. Bence dene faydası olabilir
PnarYektaA Elida Gaz için değil de benim oğlum kabız dı ve kakasını yapamıyordu kendiliğinden her gün düzenli aynı saate kullanmaya başladım işe yaradı şükür
idil1990 Elida sapsimplex sabah aksam dort damla biogaiayi gunde bi sefer dort damla hergun ayni saatte vermeye ozen goster daha rahat edersin doktorumuz bu sekilde kullandirdi kirki ciktiktan sonra sapsimplexi gunde uc sefer verip bes damlaya cikartabilirsin. Youtubede gaz masajlari var onlarda gaz cikarmak icin cok faydali oluyor hergun bebeginin altini bi on dakika ac hem havalansin hem gazini haraket ettigi icin rahat cikartir.
Elida idil1990 Çoookkk teşekkür ederim ilginiz için çok güzel tavsiyeler verdiniz bana söylediklerinizi yapıcam inşallah faydasını görürüm 🥰