dunyam2020 Hafsa_islam bastalıgımı soylemedı dr .ben sıkayetlerımı anlattım oda bunu verdı 6 saat dedı ama ben 5 saat sonra bıraz sagıp emzırıyorum ınsallah bısey olmaz oyle ya 50 mg benımkı
Nurdanalkanozkan Hafsa_islam yok cnm saat olarak düzenli içemedim ama genel olarak sabah saatlerinde içmeye özen gösterdim 1 aydan sonra etkisini hissetmeye başladım önümüzdeki ay kontrolüm var bakalım nasıl bir yol ilerleyecek doktorum ama bu ilaç bana iyi geldi gerçekten🙏
dunyam2020 MomsMeteor bılmıyorum me kadar gectıgını … ama gevıyor bu kesın ben5 saat spnra sagıp emzırıyorum zaten 15 lık olacak artık sıze de mı verdı dr
Ayparemmmm Hafsa_islam merhaba canım bende bu ilacı kullanmaya başladım bugün evladıma karşı soğuk hissediyordum benim değil gibi mal gibiyim işte anlayacağın senin geçtimi selectra iyi geldimi canımmmm
AslanAtaMoms Merhaba selectra süte en az geçen ilaç mı?Benim de kaygılarım arttı emziriyorum. Nasıl kullandınız emzirirken, faydası oluyor mu kaygılara?Hamileliğimden önce paxera kullanmıştım iyi gelmişti.
Asem6o AslanAtaMoms paxera bende kullaniyodum hamile kalınca bıraktım şimdi Selectra verdi bi hafta olucak bakalım anksiyete panik atak var bende sizin neyiniz var
AslanAtaMoms Asem6o Bende de anksiyeteye baglı panik atak var ve çarpıntı oluyor iyiydim hamileyken ve bebeğim 6aylık olana kadar ama bu aralar korkularım arttı emziriyor musunuz nasıl kullanıyorsunuz selectrayı
Asem6o AslanAtaMoms emziriyorum çarpıntılarım artmaya başladı hamilelikte başladı aslında ama dayandım 2 aylık olduk sert sert çarpıyor bi değişik göğsüm daralıyor en son başladım dayanamadım 25 ml gram yazdı sabahları başladım ilk 4 gün yarim 2 gündür tam aliyorum
AslanAtaMoms Asem6o Attıktan sonra Sütünü sagıp döküyor musun peki canım ve kaç saat sonra emziriyorsun inşallah faydası olur zor bir durum bende de öyle oluyor doktor bana paxera süte geçmez dedi ama başka doktor içme dedi kafam çok karışık kullanmasam da ilerleyecek diye korkuyorum
AslanAtaMoms Asem6o Merhaba canım bana da doktor selectra 25mg yazdı 12 gündür içiyorum ama etkisini daha göremedim aksine kaygılarım çarpıntım arttı bir de yan etki yaptı. Sen ne zaman etkisini görmeye başladın iyi geldi mi?
Asem6o AslanAtaMoms daha yeni başladı etkisi bir ay olucak bende de ilk kötü oldu herşey çarpıntı yaptı