Eternity kullanici_adi_yok Pamukcuk icin gliserini ya emzigine damlatin ya da gazli bezi parmaginiza dolayip pna damlatin agzinda dilinde gezdirin
kullanici_adi_yok Eternity doktor bi sey vermisti onu biraz surduk azaldi ama gecmedi kucuk hanim kibar emzigi beğenmiyor öğürüyor karbonatli su ile silmeye filan calistim tadi sevmeyince kusma noktasına geliyor
Hacerevgin acemi_ana canım dün doktora gittim 1cay bardağı suya 1 cay kaşığı karbonatı koy eşarp ile serce parmağınla ağzınınin içini sil dedi 2 gün gecmezse mikostatin verdi yarım ölçek ver günde 4 kere dedi
Eternity kullanici_adi_yok Karbonat yakabilir dilini, pamukcuk aci verebiliyor cunku. Gliserin kullanin, tatli oldugu icin yaliyolar, bende bebegime verdim 2 gune gecti
Deletedmom146 kullanici_adi_yok ver canım ver suyu vermenin neresi kötü olabilir ki alıyorsa devamlı ver demek ki sütün koyu yağlı geliyordur. İçmek istemezse tükürür içmez zaten ☺️
LittleAngell kullanici_adi_yok benim bebeğim emmedi ve 1 haftalık kontrole gittiğimizde doktor dedim mama ile besleniyor diye her mamadan sonra su ver dedi anne sütü alıyorsa günde 2 3 sefer bi kaç çay kaşığı versen yeter dedi suyla hazırlanan mama ayrı bişey sonuçta sade su içmiyor