kullanici_adi_yok 50 günlük bebeğim var hic su vermedim ama böyle agzi kuruyor gibi hareketleri var sizce verilmeli mi ya da ne kadar verilmeli
Esraarass kullanici_adi_yok ben ek gıdaya geçene kadar su vermedim ki havalar aşırı sıcak da değil şu an. Bir kaç kez mama vermiştim onda da bir çay kaşığı ağzı temizlensin diye verem o kadar
Deletedmom146 kullanici_adi_yok canım sen süt veriyorsan verme diyenlere bakma. Doktor bana bebek su alıyorsa vermen lazım demişti. Çünkü herkesin sütü bir değil seninki yağlı koyudur diğerinin ki sulu yağsızdır ara ara su ver alırsa. Zaten ihtiyacı yoksa almaz. Bir tanıdık 5-6 ay hiç vermedi sonra çocukta bir ton hastalık çıktı. Böbrekleri zarar görmüş bebeğin susuzluktan. Doktor niye su vermedin diye kızmış. Sen dene bence..
Hacerevgin kullanici_adi_yok pamukçuk olan bebeklerede su veriyorlar ben her gun 1 cay kaşığı veriyorum😊
Birkoalaanasi Emziriyorsan anne sütünün yüzde yetmişlik kısmı sudan oluşuyor, su vermeye gerek yok 🐨 formül süt ile besleniyorsa su ile hazırlanıyor.
Ebruayd1n Canm anne sütü veriyorsan suya ihtiyacı olmaz anne sütü karşılar bu su ihtiyacını ama veröende de bi sakınca olmaz demişti bana doktorum ben azar azar vermiştim 40 ından sonra
kullanici_adi_yok Ebruayd1n agzi kuruyor gibi o yüzden cay kasigi ile de olsa versem mi bir iki damla diyorum ben de
Birkoalaanasi kullanici_adi_yok sadece senden herşeyi alır canım ve daha çok küçük zaten bolca emzir 🌱
kullanici_adi_yok Birkoalaanasi emmesinde sıkıntı yok cok şükür sadece böyle agzi kuruyor gibi yapıor ondan kafama takıldı
Deletedmom146 kullanici_adi_yok ver canım ver suyu vermenin neresi kötü olabilir ki alıyorsa devamlı ver demek ki sütün koyu yağlı geliyordur. İçmek istemezse tükürür içmez zaten ☺️
VERA19 kullanici_adi_yok Burda hava 40 derece ve sadece mamayla besleniyor.Sıcaklıktan dolayı vermek istiyorum su,ama içmiyor bir türlü geri çıkarıyor tüm suyu🤤
Eternity kullanici_adi_yok Ben bebeğimin ilk ayı vermedim, formul sütle besleniyor. aşırı kabızlık vardı. Su verdiğimden beri kendine geldi, zaten fazla vermiyorsun, günde 20 ml yi zor içiyor su olarak, mama öncesi sonrası az az veriyorum.
Eternity Ayrıca anne sütü alan bebeklerede azda olsa verilmeli bence. İlk süt su gibi gelsede annenin sütü çok yağlı olabilir ki doktorların vermeyin deme sebebi boşa şişirmemek midesini. Zaten kimse bir biberon su ver demiyor, bir cay kasigi kadar yeter
Deletedmom346 kullanici_adi_yok Ben 4. Günden beri veriyorum.Başta asla vermem diyordum ama doktorum vermem gerektiğini söyledi verdim. Şunu kabul ediyorum evet anne sütü her şeyi karşılıyor %75 i süt ama bu çocuğuna ne kadar yeterli bilemiyorsun herkesin sütü aynı değil. Su vermek susuz kalmasından daha iyi. Doktorunuza danışıp karar verin. Kimi çocuklara yetmeyebilir.
Eternity kullanici_adi_yok Pamukcuk icin gliserini ya emzigine damlatin ya da gazli bezi parmaginiza dolayip pna damlatin agzinda dilinde gezdirin