Sarenisabali15 Normal dogum yaptim fakat zorlu bir dogum.oldu bebegim dunyaya gelfiginden beri 4 kez kaka yapti ve siyahimsi yesilimsi kakaydi en son kakasinin ustunden 2 gun gectu ve hala yapmadi benimle ayni durumu yasayan varmi ne yapmaliyim
Hohomoromu Sarenisabali15 siyahımsi yeşilimsi kaka yapması normal mekonyum kakasını atıyor bagırsaklrnda biriken . neyle beslenıyor bebegınız ya kabızlık sorunu olabılır ya da yeteri kadar beslenemıyor olabılır belki çişini yeteri kadar bez dolacak kadar yapıyor mu
mikkonunannesi- Sarenisabali15 bence doktorunuza sorun. Çünkü bebeklerin kaka yapmaması normal ama duyup doymadığını anlarsınız ☺️ hemde dışkısını sorsarsınız)
Sunasenel Sarenisabali15 Anne sütü İLE beslenen bebek 8 gün mama işe beslenen bebekler 5 gün kaka yapmaması normal canım Korkmana gerek yok ☺️ Kakasının renginin siyah veya yeşil olması normal 1 aydan sonra düzeliyor
Sarenisabali15 mikkonunannesi- hastaneye gitmeye.korkuyoruz maluk.salgin bende henuz tam ayaklanamadim zor bir.dogum oldu
tosuncukannesi Sarenisabali15 cisli bez sayısını kontrol edin günde en az 5-6 defa dolu bez değiştirmeniz gerekiyor ama yinede yenidoğan bebek günde en az 1 kez kaka yapmalı diye biliyorum eğer imkanınız varsa bir doktora danışmanız daha iyi olacaktır doymuyor olabilir ☺️ rengi sizi korkutmasın 15 güne kadar falan o şekilde oluyor sadece dikkat edin kakada kan veya balgam gibi mukus varsa o zaman yeşil kaka alerji olabiliyor 🙄inşallah hiçbirisi yoktur sağlıkla büyüsün yavrunuz 🥰
Sarenisabali15 tosuncukannesi tesekkur ederim🙏🤭 cisi dediginiz gibi gunde en az 5 kere aliyorum umarim bu durum fazla.surmez 🤲
petitehatunn Sarenisabali15 benim bebeğim 7-8 güne bir yapıyordu. Doktorum demekki sütün yarıyor her zerresini kullanıyor vücudu bu iyi bişey devam demişti bana
Zulubik Sarenisabali15 doktor bize anne sütü ile beslenen bebeğin 15 güne kadar bile yapmaması normal demişti. Sıvı ile beslendiği için kabızlık sayılmıyor bu. Kaka rengi de gayet normal, yakında değişir.
02022020 Çişini yapıyor ve huysuzlanmıyor ağlamıyorsa doyuyordur yalnız 2 saatte bi emzirinki süt artsın sarılık olmasın uyusada uyandır emsin ilk zamanlar zeytin kadar mideleri oluyomus
Sarenisabali15 02022020 huysuzlugu yada aglamasi yok.cok sukur sadece kakasini 3 gun once yapti daha da yapmadi
02022020 Sarenisabali15 yapabilir ozaman çiş rengine açık sarı ve berrak olmalı onun dışında sorun yoktur hakiki zeytinyağını hafif ılıt karnına masaj yap saat yönünde sırtını ovala bezini açtığında zeytinyağı sür yapar çok sıkıntı çekiyorsa doktora sorup fitil verebilirsin
Mevara Sarenisabali15 mekanyum anne karnındaki kakasını yapıyor canım çok normal ❣️Sağlıcakla büyüt bebeğini