Karsimasaldakikiz Ben tecrübelerimi paylaştım bu 1, kaldı ki bundan canı yanmış bir anne olarak tavsiyede bulunma özgürlüğünde olduğumu düşünüyorum (soru sorulmuş veya sorulmamış bu sizi neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım) bu 2, düşünüyorumda acaba sizin özel aşılarınızda bebeğiniz gözünüzün önünde ciddi anlamda alerjisi ilerlemiş durumda olup, cilt bariyeri tamamen incelikten kaşıya kaşıya sürekli gözünüzün önünde yüzünü kanlar içinde bıraksa acaba o zaman “benim canım yandı başka annelerede bu durumu paylaşayım” demeden geçer miydiniz çok merak ediyorum bu da 3, her postun altında postla ilgili yorum yapma zorunluluğu olup olmadığına siz karar veremezsiniz kaldı ki postu açan kişinin avukatı falan da olmadığınıza göre sizi ilgilendiren bir konu göremedim ortada ? Bu 4, sizin bebeğiniz iyiyse iyi diyip geçin haddinize düşen bu dur postta yorum yapanlara cevap yazmak zorunda değilsiniz “SİZE NE?” yani anlatabildim mi ? He son olarak alerjimiz için doktor doktor gezerken alerji doktorum bile “doktorlar arasındada alerjik durumlar açısından aşı tartışma konusu” derken ne aymazlığı? Ben fikrimi paylaştım soruldu veya sorulmadı bunu postu açan bir rahatsız olursa dile getirecektir her posta yorum yapayım diye yorum yapmış olmayın. Çok bilmiş tavırlar inanın çok itici. Uzatmazsanız sevinirim.