Reyhandefne Merhaba kızlar 1.5 aylık bebegım var uyanıkken mememı emmıyor .agzıma verıyorum alıyor sut gelınce aglıyor bırakıyor emmıyor sadece uykuda verebılıyorum.ne yapacağımı sasırdım
tostosum Reyhandefne benim kızımda 2 buçuk aylık bikaç gündür aynı sorun bizdede var kafayı arkaya atıyor ağlıyor. Ya uykuluyken veriyorum ya da ayakta zıplatarak falan
Prensesannesiii26 Reyhandefne ilk atak donemindesiniz canım ondan kaynaklı olabilir gazı da olabilir çünkü kimi bebek gazı varken emmek ister sürekli kimiside emmek istemez
Reyhandefne tostosum ayakta zıplatarak da almıyor 2 defa ancak aldı genellıkle uykuda verıyırum inşallah en kısa zamamda gecer bu durum
acemi_ana tostosum aynı dert bnde de var ya kucağımda geziyorum evin içinde öyle emiyor bide daha etrafı gözetliyor 🤣🤣 gülsem mi ağlasam mı halime bilemedim 🙄 gece sıkıntı yok emiyor 14 gün sonra 3 aylık olcak inş ☺️ oğluşum
Arasannesi Reyhandefne ozaman ondan degıldır. Ya gazdan yapıyodur benım bebegımde gazı oldugunda agzına alıyo cıglıgı basıyo bırakıyo cırpınıyo falan memeyle savaşıyo resmen.yada süt istedıgı mıktarda gelmıyo çekmekte güçlük çekıyodur
Parsmls Reyhandefne nasıl kestiniz emziği ya ben durduramıyorum normal zamanda aglamasını oyle kesiyorum
tostosum Reyhandefne denedim vermeyi ama emziği tutmuyor geri atıyor ağzından. Bugün biraz daha iyiydi ama az uğraştırdı. Emzik ya da biberon vermeyin emzirmeye çalışın düzelir inşallah
Reyhandefne Prensesannesiii26 evet gazı varken anlıyorum gazdan harıc almaz uyumadıgı zaman sallayarak uyutuyorum
Eslemssmom Prensesannesiii26 benim kızımda 4 aylık bı haftadir emmiyor kilo almadi bu ay sürekli kaka yapıyor yerinde hiç durmuyo ne yapacağımı şaşırdım
Reyhandefne Arasannesi gaz oldugu zaman anlıyorum bır emer bı bırakır.ve de hıc gogsumde uyumaz sallayarak uyutuyorum agladıgı zaman mememı verıyorum almıyor bende sallıyorum oyle yatar uykuda emzırıyorum.ne yapacagımı sasırdıma artık
Arasannesi Reyhandefne ozaman doktora danısmakta fayda var canım telefonla saglık ocagına ulas gıtmek ıstemezsen hastaneye. Belkı bılırler
Elif1997 Reyhandefne hayır meme. Emzik biberonu doğunca aldı memeyi almadı onlara alıştı sanırım. Emzikte aynı marka kullanıyorum yoksa başka emzik istemiyor
Reyhandefne Arasannesi bende bugun aramayı dusunuyorum saglık ocagını .sureklı salla salla enerjım kalmıyor 2 yadında kızım var onunla bıle ilgilenemıyorum
Reyhandefne Elif1997 bazı bebekler hepsını alıyor bazılsrı ıse boyle meme reddı yapıyor.Allah yardımcımız olsun