Prensesannesiii26 imranmucahit bestlak bende de işe yaramadı bu işe yaradı canım dene bı inşallah ise yarar ayriyeten dut kurusu da alabilirsin
imranmucahit Prensesannesiii26 hemem bugün deniycem canım dut kurusunu doğumdan beridir içiyorum canim
Asenalmina imranmucahit lansinoh biberon alın benimde aynısj oldu sütüm yetmiyor mama ve süt veriyorum mutlaka lansinoh biberon alın hem sizi emmesini bırakmaz hemde mama yer diğer biberonları bebekler ememez
imranmucahit Asenalmina biberonu philips avent kullanıyordum dediğinizi deneyeyim bide teşekkür ederim
imranmucahit Meltemidil hepsini ayrı ayrı yiyorum içiyorum canım ama süt içmedim hiç şimdiye kadar safra kesemde tas vardi sut dokunduğu icin icemedim ameliyati oldum25 gunlukken ama şimdide bebeğe gaz yaparmı diye korkuyorum
Meltemidil imranmucahit bebeğin küçük aslında eğer gazlı da bebekse sorun olabilir tabi canım enazıdan laktozsuz süt ile deneyebilirsin ama gerçekten com faydasını görürsün ben hergün yapıyorum ve gerçekten resmen gögsüm taş gibi oluyor