Mtzzeynep Selamün aleyküm annişler kimler oruç tutacak? Tutarsanız bebişleriniz kay aylık? Benim kızım 5aylık ilk 2 gün denemek istiyorum. Geçen sene de tutamamıştım bu sene de tutamazsam ağır gelir hepsi diye düşünüyorum. Sizler ne yapacaksınız?
Esraarass Mtzzeynep benimde oğlum 11 aylık. Yediklerime suya dikkat etmezsem sütüm olmuyor. Bende ilk gün denicem sizin dediğiniz gibi geçen sene tutamadım hamileyken. İki iş ağır olur. İnşallah sütümü etkilemez yoksa tutamam
Sibelsu Mtzzeynep . Aleykumselam cnm bende geçen sene tutmamistim .. bebeğim 6 ay 27 günluk tutmayı düşünüyorum . Hatta bende senin gibi bir kaç gün deneyecem eğer sutumde azalma olmazsa hepsini tutacam inşallah .
momyshark1 Mtzzeynep bi kaç gün denemeyi dusunuyorum sutume etki ederse bırakıcam bebisimde zor bi bebek Rabbim sabır versin hepimize🙏🏻
Emel16 Mtzzeynep benimde kuzum 11 aylık hamileyken de tutamamıştım ama bu sene istiyorum tutmayı ilk iki üç gün deneyeceğim bakalım. İnşAllah kesilmez süt de tamamı olmasa da ara ara tutarım.
Mtzzeynep Bide bu hafta göğüslerim yumuşadı birini emerken diğerinden süt akardı şimdi akmıyor Kızım 2-3 çekişte ağzına geliyor süt ama süt var belli emince normal mi yoksa azalma mı yaşanıyor?
19sel19 Mtzzeynep yaşadığınız duruma göğsün terbiye olması denir eski tabirle😁 Yani artık göğüsleriniz ne kadar süt üreteceğini öğrenmiş ve fazlasını üretmiyor. Benimde öyleydi taş gibiydi göğüslerim ve birini Emerken öbüründen akardı. Şimdi ikisi de yumuşak. Yani yaşadığınız durum gayet normal ve iyi bir şey.
Batimoms Mtzzeynep ben mama veriyorum o yuzden tutacagim Allah nasip ederse. Oglum 8 aylik. Gece hic uyumuyor nasil olacak bilmiyorum. Aclik uykusuzluk sinir sistemimi cokertmez ise Insallah devam edecegim.
Mom567 Mtzzeynep benim Kızım 6 ay 30 günlük , bende denemek istiyorum ilk gün ama sütümü etkiler diye eşim istemiyor 🤷♀️
Mtzzeynep Mom567 benim eşimde tutma diyorda bende geçen sene de tutmadım hepsi ağır gelir diye denemek istiyorum
zlhaa00 Mtzzeynep bebeğm 21 gnlük Allah affetsin tutamıcam çok bide yurt dışındaym saat 9 bucukta açılıyor burda su günde. 3 4 litre içiyorum 🤷♀️
BitanesininAnnesi Mtzzeynep bende ıkı gun denıycem bebegım 5 bucuk aylık bakalım nasıl olcak ek gıda yıyo ama sütedw cok baglı ınsallaj tutabıkirim gecen senede tutamadm
Mtzzeynep BitanesininAnnesi ek gıdaya doktora sorarak mı başladınız yoksa kendiniz mi başladınız biz 2aydır hastaneye gidemedik ?
Eminos Mtzzeynep geçen yil tutmustum bebegim 40 gunluktu gece mutlaka 2 yumurta yerdim sutum gunduz tasardi fışkırırdi bu sene bebegim 13 aylik insallah tutucam rabbim nasip ederse ama bugun cok hastayim bogazlarim iltihaplandi belki bi kac gun tutmayabilirim
Mtzzeynep Eminos bende haşlanmış yumurta ve süt içmeyi düşünüyorum başka tavsiye edeceğiniz bişey var mı?
BitanesininAnnesi Mtzzeynep Mtzzeynep kendım basladm korkmayın ek gıdaya baslamaktan gercekten guzel cocuk ıstıyosa verin
Eminos Mtzzeynep salatalik yiyin tahin pekmez yiyin mutlaka ekmekten cok gidalari tuketin kuruyemis yemeye calisin bunlar gercekten hem uzun sure tok tutuyor hemde sut yapiyor
Alparslan2810 Mtzzeynep 6 aylık oğluş mama yediği için tutabilicem hamileykende hepsini tutmustum inşallah bu senede rahat bir şekilde tutarım ☺️