Glsrnn deletedmom173 o bir melek rabbimin hediyesi lütfen biraz daha hassas davran Emin’im zor dönemden geçiyorsun kolay değil ama onun şuan senden başka kimsesi yoktur sana emanet bir can ❤️
Oglumvebennnnnnn Nasıl kıyıyorsun canım sesimi bile yükseltemiyorm ne cekiyorm bu sancıdan. Hatta sırf o üzülüyo ağlıyo diye öperek masaj yapıyrm millete bakıp çocuğuna kıyma her bebek bir değil de
Oglumvebennnnnnn Leylifer02 metsili kaç damla bir de kiraz cekirdekki patik ve kemer aldık günde ne zamanlar ve kaç saat kullandın
Oglumvebennnnnnn Sevilay68 bnm eşimde görevde oluyor ve bu sene dbakıra tayinimiz çıktı tek basıma bakıyorum çok zor tek çocuk büyütmek
Denosko deletedmom173 karşımda olsan ben de sana bi tane vururdum o zaman görürdün dayanamamak, minicik bebeğe vurmak neymiş!!!
migade Nazem aynı saatlerde bizimde öyleydi kaka tahlilinde inek sütü alerjisi çıktı ben kolik sanıyordum relactaz damla verdi doktor kullanıyoruz ve düzeldi
Oglumvebennnnnnn migade baska belirtisi var mı ben de mi baktırsam nasıl yol izliyorsunuz bu test için
migade Oglumvebennnnnnn yüzünde vücudunda sivilcelenme oldu,günde beş altı kere kakasını yapıyordu bide hep akşam çok ağlardı.. doktor bana diyet vermedi ama azalttım süt ürünlerini yinede