Ccansuu My_son tütün böceği dlye de geciyordu sanirim evimde de olmustu kuru erzaklarin içinde bı şişeye sirkeli su yapın ve sıkın her yere kalmaz bir iki güne
Ccansuu My_son olur tabi ben ilaclamadan sirkeli su yapmıştım sadece bir de evde sigara içen varsa dökülen tütünlere de geliyor aklınızda olsun
KitapKurduAnne Öf iğrenç bunlar ya. Geçen biz de toptancıdan alışveriş yaptık ,sanırım ordan geldi . Bastım Aceli ,sirkeli suyu her yeri her gün sildim . Daha da gelmediler şükür.
Mhtpsrkn My_son hayır öyle bir arada baya görmedim çoklu şekilde ama bende nerden üredikleni bulamadım erzaklarımda yok eminim
Brnn Ayy benim yatak odamda olmuştu küften oluşuyor neyden bahsettiğini çok iyi biliyorum minicik siyah ıyy heryeri mahfetmişlerdii hiç kullanmadgım çeyizlerimin içine kadar girmişti tam da gardrobuöun arkasındalardı bütün herşeyini yıkamıştım daha sonra o küflenen duvara yalıtım yaptık çoook zorduu Allah yardımcın olsun azken önlemini al odayı sürekli havalandır Allah yardımcın olsun
GlshAliAsaf My_son benim evimde de olmuştu . Ben onu hamam böceği sanmıştım 😌 . Evi ilaçlattırdım ilaçlayan kişi bu güve demişti Havalar ısınıyor bakliyat , un , şeker , baharat onlara geliyor bi kontrol edin onları