Batininannesi 2019kubra e bebekte şuan indirimde canım arada trendyolda da fiyat düşüyo favorilerine ekleyip takip edebilirsin 🌸
gamzemustafa 2019kubra kaç numara kullanıyorsun ben ebebekten Şubat ayı kampanyasından baya uyguna almıştım
dunyam2020 2019kubra orıma premıum onerırım ama suan ındırım de ama yıje cok pahalı tanesı 1 tl den fazla .dahada ındırım oldugu zamanlar olmustu tabesı 75 kurusa geldıgı .suan ındırım yok varmıs gıbı yapıyolar sıtelerde
2019kubra dunyam2020 yaa bnde ne denediysem hep sızdır son çare prima alayım ddm de oda baya pahalı dediğinz gb
Metesmom dunyam2020 evet ya çok pahalı Ben geçen premium yenidoğan 56’lı 40 tlye aldım 2 paket ama indirim olmayınca pahalı oluyor hele büyük numaralara da baktım onlar 1 tlyi baya geçik.
gamzemustafa 2019kubra ebekten Şubat ayı indiriminden almıştım ama bebeğim şuan 4 numaraya geçti alan olursa neden olmasın 🤗
dunyam2020 2019kubra molfix pure soft onerırırım prıma gıbı vok guzel oda 224 tanesını 211 tl den aldım trendyolda .onunda ıslaklık gostergesı var yumusak
dunyam2020 Metesmom aynen o yuzden molfix pure soft a gectım oda cok guzel hıc sızdırmadı falan oişiktr olmadı oda cok uygun degık kampanyalı aldım bugun 224 tabesı 211 tl .trendyolda
Guldendikmen 2019kubra ben gece kullanıyorum premium care vallahi çok memnunum kaldım gece 8 de takıyorum sabah 8de değişiyorum hiç gecmedi gündüz minies kullanıyorum kurtuldum sabah ıslak uyanmasından
010619 dunyam2020 ben dogdugundan beri prima pampers kullanıyorum molfix pure soft u deniyim dedim aldıgıma pişman oldum cok ıslak bırakıyor ve içindeki bez cıkıyor
Metesmom dunyam2020 Kaç numara için bu fiyat canım? Bebeğim henüz 15 günlük marka değiştirmeye de korkuyorum pişik vs olur diye.
dunyam2020 010619 allah allah haşbukı ben geve bez hıc degıstırmem ona tagöen ne sızırdı ne ıcındekıler cıktı