AlpOzlem11 Batimoms aynen benimde 1 yaşındaki oğluma babası dedesi nenesi dayısı açıyor kim gelirse önüne açmaya çalışıyor çıldırıyorum ya ben bu kadar gece gündüz uykusuz halsiz bunalmama rağmen tüm sıkntısını ben çekmeme rağmen video açmıyorum işin kolayına kaçmıyorum. Hiç bir efor sarfetmeyen onlara ne oluyor oturdukları yerden anlamadım😂 rahat batıyor demek ki😄
Batimoms tatlisert cunku biz yetiskinler gibi degiller ki. Onlar icin orda cikan hayvankar sarkilar inanilmaz degisik heyecan verici geliyor. Bilmiyorlar ki zararli yararli.
Yensar Ah ah bizde 1 yaşımıza giricez ama asla yemiyor o kadar yoruldum ki bişey olmaz diyorsunuz ama kilosu geri kalıyor 1 gün hiç vermesem aramaz yemek yemeyi bizde yeni başladık açmaya bu zamana kadar dayandım ama artık olmuyor 😕😕
tatlisert Yensar işte bende sabah yumurtayı yesin yeter ki diye açtım şimdi yumurtayı telefonsuz ağzına koyamamaya başladı. Şimdi halletmezsem bu sorunuz biraz zor çözeceğim.. bugün yemek yedirirken hiç açmadım bi şekilde yedirdim
MarlaSinger tatlisert hayır tam tersi kapatıyorum. Çünkü ne kadar yendiğini doyduğunu anlamadığı İçin obeziteye bile sebep olabiliyormuş. Dikkat edin bence alışır bir şekilde. Onun yerine şarkı söyleyin
Myagz Mahinursmr korkutmak istemem ama alışkanlık yapmazdı neye dayanarak söylemiş anlamadım canım kuzenimin oğlu altı yaşında hala tablet açmadan lokma yemiyor yıllardır bu şekilde
tatlisert @Cosmosmom bu akşam mücver ve erişte makarna koydum önüne mücveri altı yere attı. Makarnayı birazcık kendi yedi diğerlerini hep yere attı. İlk başlarda böyle olur dimi
Cosmosmom tatlisert olur tabi karşısında siz de yiyin teşvik edin. O yüzden mama sandalyesi altına mutlaka örtü en azından delirmemiş olursunuz 😃öyle öyle öğrenecek elinde tutacak ağzına götürecek. Siz de bu sürede ilk yardım videoları izleyin. Tüm annelerin bebek ilk yardımını öğrenmesi lazım. İçiniz rahat olur. Benim oğlum da 1 yiyorsa 5 yere atıyor yani hepsini zaten yemiyor :)
tatlisert Cosmosmom dün boncuk makarnanın büyüğünü koydum önüne bir ağzına götürdü yere felan attı sevindim 2 tane de yese kendi kendine yemesine ama önceden pankeki felan en azından eline alır ısırır bırakırdı şimdi eline bile almak istemiyor bu akşamki mücveri almaması gibi 😞 eline mücveri almaması beni düşündürdüde biraz ☺️ Evet seriyorum yoksa heryer batardı valla ☺️
Eseren tatlisert hic bir sekilde ne televizyon ne video hic bir sey acmiyorum zaten yemegi cok seviyor bazen konusarak bazen oyun oynayarak yediyorum bu arada 9 ayliyiz