Merhaba anneler benim kızımın Süt ve yumurta alerjisi vardı hatta doktorumuz çoklu besinden bile şüphelenmişti. Mira tam 40 günlükken anladık Yüzünde egzamalar oluştu ilk olarak. Sonra diyete başladım ama çok katı bir diyetti sadece zeytin yeşillik ve vegan makarna yiyordum mira 3 aylık olunca diyeti biraz açtık sebze ve meyvelere ama mira’nın kakasındaki mukus hiç bir zaman geçmedi. Arada kanda geliyordu ama huzursuzlukları bitmişti en azından. Ben çok bunalmıştım yiyecek bir şey bulamıyorum haliyle yıpratıcı bir dönem gel zaman git zaman Mira 6 aylık oldu deriden alerji testi yaptırdık çok yoğun Yumurta ve hafif süt alerjisi çıktı Prof. Ahmet Akçaya gittim çok umutlu konuştu zor yolu başarmışsın bundan sonrası daha kolay dedi. Ek gıdaya başlamamı ve 1 ay sonra diyetimi açmamı söyledi yumurta hariç. Ve ek gıdaya başlamak resmen mucize oldu Mira yemek yemeye başladıktan sonra kakasındaki mukus ve kan 1 ay içinde düzeldi. Şu an Mira 8 aylık Yoğurtta yiyor peynirde sadece yumurta alerjimiz devam ediyor eminim oda bir kaç aya düzelir. Ben ise yumurta hariç her şeyi yiyorum Şükürler olsun bugünlere. Sizede umut olsun bunlar emin olun geçicek Ek gıdaya başlayınca 😊😊